Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Trebanowianie FC Poraj
Attack Tactiek Bartek
50% Balbezit 50%
43% Spel op eigen helft 57%
19 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
48.8 gemiddelde waardering 43.3
solid Schieten good
good Passen adequate
solid Verdedigen good


5e minuut.
Cimoszewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Tołyż onderschept slim de pass. Tołyż geeft de bal voor. Barbu bereikt de bal nog maar net als eerste. Barbu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Cimoszewicz heeft problemen om de bal te vangen. Navajas is nu in balbezit. Daar is Navajas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Barbu bereikt de bal nog maar net als eerste. Barbu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Murumäe speelt de bal door. Cimoszewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Cimoszewicz passt de bal in één keer door. Saldaña geeft de bal voor. Giavon krijgt zijn hoofd ertegen. Sofian probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

19e minuut.
Saldaña rent richting de bal. Saldaña passt de bal met de wreef. Vieira bereikt de bal nog maar net als eerste. Vieira draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Navajas is nu in balbezit. Vieira rent richting de bal. Murumäe onderschept slim de pass. Navajas onderschept slim de pass. Navajas geeft een hoge lob. Paal! Özbilgin rent richting de bal. Özbilgin geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Barbu de bal onder controle te krijgen. Driyono kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

24e minuut.
Saarenlehto bereikt de bal nog maar net als eerste. Saarenlehto speelt de bal door. Giavon is nu in balbezit. Giavon heeft problemen om de bal te vangen. Giavon draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Trebanowianie - FC Poraj 0:1

40e minuut.
Lubik verovert de bal door een tackle van achteren. Denk onderschept slim de pass. Denk probeert naar een medespeler te passen. Barbu is nu in balbezit. Barbu schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

42e minuut.
Daar is Navajas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Navajas geeft de bal voor. Daar is Cimoszewicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vieira rent richting de bal. Vieira draait met de bal, schiet en ... Driyono bokst de bal weg.

43e minuut.
Lubik is nu in balbezit. Melachroinoudis onderschept slim de pass. Melachroinoudis geeft de bal voor. Gacik kopt de bal weg. Navajas geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Vieira onderschept slim de pass. Gacik geeft een hoge lob. Freixo heeft problemen om de bal te vangen. Barbu is nu in balbezit. Barbu draait met de bal, schiet en ... Driyono verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Trebanowianie 43%, FC Poraj 57%.
Trebanowianie - FC Poraj 0:1

49e minuut.
Barbu passt de bal zonder na te denken. Vieira is nu in balbezit. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Melachroinoudis geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Vieira springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Trebanowianie - FC Poraj 1:1

51e minuut.
Klungelig pakt Denk de bal. Giavon verovert de bal door een tackle van achteren. Giavon passt de bal zonder na te denken. Saarenlehto rent richting de bal. Saarenlehto schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Trebanowianie - FC Poraj 1:2

61e minuut.
Navajas speelt de bal door. Barbu is nu in balbezit. Barbu passt de bal met de wreef. Vieira bereikt de bal nog maar net als eerste. Vieira schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

64e minuut.
Freixo is nu in balbezit. Tołyż onderschept slim de pass. Navajas speelt de bal door. Barbu bereikt de bal nog maar net als eerste. Barbu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Saldaña bereikt de bal nog maar net als eerste. Saldaña passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Saarenlehto de bal. Saarenlehto haalt uit met een fantastische trap. Sofian maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Klungelig pakt Denk de bal. Saarenlehto is nu in balbezit. Giavon is nu in balbezit. Giavon schiet op doel. Saarenlehto probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Trebanowianie - FC Poraj 1:3

77e minuut.
Tołyż onderschept slim de pass. Tołyż passt de bal zonder na te denken. Navajas speelt de bal door. Barbu is nu in balbezit. Barbu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Trebanowianie - FC Poraj 2:3

79e minuut.
Melachroinoudis geeft een hoge lob. Barbu bereikt de bal nog maar net als eerste. Barbu geeft een hoge lob. Navajas is nu in balbezit. Navajas haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Navajas kopt de bal weg. Murumäe controleert de bal met de borst. Vieira probeert naar een medespeler te passen. Barbu heeft problemen om de bal te vangen. Barbu haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Driyono trapt de bal weg van het doel. Denk kopt de bal weg. Barbu bereikt de bal nog maar net als eerste. Barbu haalt uit met een fantastische trap. Driyono kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Vieira rent richting de bal. Vieira haalt uit met een fantastische trap. Driyono kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Trebanowianie 43%, FC Poraj 57%.
Trebanowianie - FC Poraj 2:3