Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Blancos Madrid postion
xxx Tactiek deeps
56% Balbezit 44%
32% Spel op eigen helft 68%
16 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
45.4 gemiddelde waardering 33.1
good Schieten weak
adequate Passen average
very good Verdedigen average


5e minuut.
Avgoustakis kopt de bal weg. Klungelig pakt Siekierecki de bal. Dziwny begaat een overtreding. Siekierecki wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

12e minuut.
Radke bereikt de bal nog maar net als eerste. Avgoustakis verovert de bal door een tackle van achteren. Avgoustakis speelt de bal door. Siekierecki rent richting de bal. Siekierecki schiet op doel. Momo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

19e minuut.
Engenes geeft de bal voor. State kopt de bal weg. Klungelig pakt Radke de bal. Kolasiński is nu in balbezit. Kolasiński geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

20e minuut.
State probeert naar een medespeler te passen. Kolasiński probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Sande probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Avgoustakis de bal. Avgoustakis draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Hendrie bereikt de bal nog maar net als eerste. Hendrie passt de bal zonder na te denken. Siekierecki probeert naar een medespeler te passen. Avgoustakis is nu in balbezit. Avgoustakis haalt uit met een fantastische trap. Momo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Blancos Madrid - postion 1:0

31e minuut.
Kolasiński kopt de bal weg. Hendrie rent richting de bal. Hendrie passt de bal met de wreef. Avgoustakis rent richting de bal. Avgoustakis passt de bal met de wreef.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Kolasiński kopt de bal weg. Sande is nu in balbezit. Sande geeft een hoge lob. Avgoustakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Avgoustakis draait met de bal, schiet en ... Momo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Blancos Madrid - postion 2:0

41e minuut.
Kędziora verovert de bal door een tackle van achteren. Radke rent richting de bal. Kędziora begaat een overtreding. Radke wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Radke kan niet meer verder spelen. Chiş komt het veld opgelopen. Dziwny raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Spitz komt het veld opgelopen.

44e minuut.
Chiş onderschept slim de pass. Hendrie onderschept slim de pass. Hendrie probeert naar een medespeler te passen. Avgoustakis rent richting de bal. Avgoustakis draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Blancos Madrid 33%, postion 67%.
Blancos Madrid - postion 2:0

52e minuut.
Kędziora passt de bal met de wreef. Kleiveland probeert naar een medespeler te passen. Engenes is nu in balbezit. Avgoustakis verovert de bal door een tackle van achteren. Avgoustakis haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Negrilă is nu in balbezit. Avgoustakis onderschept slim de pass. Avgoustakis geeft de bal voor. Paal! Daar is Dingli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Blancos Madrid - postion 3:0

66e minuut.
Sande geeft een hoge lob. Engenes rent richting de bal. Avgoustakis onderschept slim de pass. Avgoustakis draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Blancos Madrid - postion 4:0

68e minuut.
State met een sublieme pass. Kleiveland is nu in balbezit. Kleiveland met een sublieme pass. Siekierecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Siekierecki schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Sande controleert de bal met de borst. Sande geeft een lange en hoge pass. Engenes kopt de bal weg. Siekierecki is nu in balbezit. Siekierecki draait met de bal, schiet en ... Momo bokst de bal weg.

80e minuut.
Scharpenberg kopt de bal weg. Agredo is nu in balbezit. Kasperczak begaat een overtreding. Kasperczak krijgt een gele kaart. Agredo is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Kolasiński met een snel genomen vrije trap. Engenes heeft problemen om de bal te vangen. Avgoustakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Avgoustakis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Blancos Madrid - postion 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Blancos Madrid 31%, postion 69%.
Blancos Madrid - postion 5:0