Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bizmar Gniezno LKS Pulkówka
Bizonowa Tactiek STER
50% Balbezit 50%
60% Spel op eigen helft 40%
7 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 0
41.1 gemiddelde waardering 43.5
good Schieten solid
average Passen adequate
very good Verdedigen adequate


6e minuut.
Clostermann is nu in balbezit. Aguayo verovert de bal door een tackle van achteren. Ruzjevich begaat een overtreding. Aguayo raakt geblesseerd tijdens het duel. Adorno wilt de vrije trap nemen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

11e minuut.
Aguayo is nu in balbezit. Ruzjevich rent richting de bal. Met opzet legt Aguayo zijn tegenspeler op de grond. Aguayo krijgt een gele kaart.

33e minuut.
Clostermann verovert de bal door een tackle van achteren. Farison rent richting de bal. Gendre is nu in balbezit. Farison verovert de bal door een tackle van achteren. Farison draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

41e minuut.
Pérez Gómez geeft de bal voor. Binasco rent richting de bal. Binasco passt de bal zonder na te denken. Affini rent richting de bal. Affini haalt uit met een fantastische trap. Rozdrażewski bokst de bal weg.

44e minuut.
Binasco speelt de bal door. Aguayo bereikt de bal nog maar net als eerste. Ştefan geeft de bal voor. Affini bereikt de bal nog maar net als eerste. Affini draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bizmar Gniezno 59%, LKS Pulkówka 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Bizmar Gniezno - LKS Pulkówka 0:0

53e minuut.
Ruzjevich geeft een hoge lob. Daar is Affini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Beţivu met een sublieme pass. Farison is nu in balbezit. Farison geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Binasco met de inworp. Modry is nu in balbezit. Modry geeft de bal voor. Fujão is nu in balbezit. Fujão draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bizmar Gniezno 61%, LKS Pulkówka 39%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Bizmar Gniezno - LKS Pulkówka 0:0