Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
UnitoDiavoli LKS Pulkówka
Bolesławiec Tactiek STER
47% Balbezit 53%
65% Spel op eigen helft 35%
7 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
43.1 gemiddelde waardering 41.5
solid Schieten solid
adequate Passen average
good Verdedigen adequate


2e minuut.
Pinel passt de bal met de wreef. García is nu in balbezit. García passt de bal zonder na te denken. Azinhais is nu in balbezit. Azinhais haalt uit met een fantastische trap. Rozdrażewski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal raakt de paal.

6e minuut.
Daar is Adorno, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Adorno speelt de bal door. Tamanzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Tamanzi schiet op doel. Aguayo probeert de bal aan de voet te houden. Paal!

11e minuut.
Raducanu is nu in balbezit. Raducanu geeft een lange en hoge pass. García rent richting de bal. García haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
UnitoDiavoli - LKS Pulkówka 1:0

25e minuut.
Yiğitoğlan geeft de bal voor. Pinel rent richting de bal. Pinel geeft een hoge lob. García is nu in balbezit. García haalt uit met een fantastische trap. Rozdrażewski bokst de bal weg.

31e minuut.
Raducanu geeft een lange en hoge pass. García is nu in balbezit. Barylewski verovert de bal door een tackle van achteren. Pinel onderschept slim de pass. Pinel geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Barylewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Pinel onderschept slim de pass. Pinel geeft een hoge lob. Azinhais is nu in balbezit. Azinhais draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Świstek geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Farison zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Alfaro rent richting de bal. Alfaro schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
UnitoDiavoli - LKS Pulkówka 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: UnitoDiavoli 67%, LKS Pulkówka 33%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
UnitoDiavoli - LKS Pulkówka 1:1

53e minuut.
Adorno passt de bal met de wreef. Farison met een sublieme pass. Colin rent richting de bal. Alfaro onderschept slim de pass. Alfaro haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Zajda probeert naar een medespeler te passen. Silvestre is nu in balbezit. Silvestre geeft een lange en hoge pass. Azinhais bereikt de bal nog maar net als eerste. Azinhais schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
UnitoDiavoli - LKS Pulkówka 2:1

69e minuut.
Pinel rent richting de bal. Pinel geeft een hoge lob. Modry probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Azinhais rent richting de bal. Azinhais draait met de bal, schiet en ... Rozdrażewski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

71e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Farison met de inworp. Adorno geeft een hoge lob. Tamanzi rent richting de bal. Tamanzi schiet op doel. Paal!

79e minuut.
Modry speelt de bal door. Klungelig pakt Tamanzi de bal. Met opzet legt Silvestre zijn tegenspeler op de grond. Silvestre krijgt een gele kaart.

87e minuut.
Colin geeft een hoge lob. García controleert de bal met de borst. García passt de bal zonder na te denken. Azinhais is nu in balbezit. Azinhais schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: UnitoDiavoli 63%, LKS Pulkówka 37%.
UnitoDiavoli - LKS Pulkówka 2:1