Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Trebanowianie Blancos Madrid
Attack Tactiek xxx
48% Balbezit 52%
53% Spel op eigen helft 47%
9 Doelpogingen 13
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
47.6 gemiddelde waardering 49.3
solide Schieten solide
goed Passen goed
solide Verdedigen uitstekend


2e minuut.
Na een snelle pass probeert Navajas de bal onder controle te krijgen. Hendrie probeert naar een medespeler te passen. Tapış rent richting de bal. Avgoustakis verovert de bal door een tackle van achteren. Avgoustakis haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Tabak is nu in balbezit. Tabak schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Trebanowianie - Blancos Madrid 0:1

7e minuut.
Laranjinha bereikt de bal nog maar net als eerste. Navajas is nu in balbezit. Kolasiński verovert de bal door een tackle van achteren. Laranjinha is nu in balbezit. Laranjinha draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

29e minuut.
Sande rent richting de bal. Sande passt de bal met de wreef. Kleiveland met een sublieme pass. Avgoustakis is nu in balbezit. Avgoustakis schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Doeltrap. Sofian met een harde bal richting middenveld. Klungelig pakt Kolasiński de bal. Navajas speelt de bal door. Laranjinha bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Avgoustakis passt de bal zonder na te denken. Tabak bereikt de bal nog maar net als eerste. Tapış bereikt de bal nog maar net als eerste. Tabak onderschept slim de pass. Tabak haalt uit met een fantastische trap. Sofian probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Sande geeft een hoge lob. Denk kan de bal niet met de borst controleren. Hendrie geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Avgoustakis is nu in balbezit. Tabak is nu in balbezit. Avgoustakis rent richting de bal. Avgoustakis haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Tapış de bal onder controle te krijgen. Sofian kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Trebanowianie - Blancos Madrid 0:2

35e minuut.
Tabak bereikt de bal nog maar net als eerste. Tapış is nu in balbezit. Avgoustakis verovert de bal door een tackle van achteren. Avgoustakis draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Trebanowianie - Blancos Madrid 0:3

44e minuut.
Denk heeft problemen om de bal te vangen. Avgoustakis rent richting de bal. Denk onderschept slim de pass. Denk geeft een hoge lob. Laranjinha rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Trebanowianie 55%, Blancos Madrid 45%.
Trebanowianie - Blancos Madrid 0:3

49e minuut.
Gacik onderschept slim de pass. Gacik geeft een hoge lob. Navajas kopt de bal weg. Laranjinha bereikt de bal nog maar net als eerste. Laranjinha schiet op doel. Dobski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

49e minuut.
State onderschept slim de pass. State geeft de bal voor. Hendrie kopt de bal weg. Tabak is nu in balbezit. Tabak schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

56e minuut.
Kędziora geeft de bal voor. Tapış is nu in balbezit. Tabak onderschept slim de pass. Avgoustakis rent richting de bal. Avgoustakis haalt uit met een fantastische trap. Sofian kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

60e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tołyż komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Tabak rent richting de bal. Sande is nu in balbezit. Sande speelt de bal door. Avgoustakis rent richting de bal. Avgoustakis draait met de bal, schiet en ... Sofian kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

80e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kalyta komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Trebanowianie 50%, Blancos Madrid 50%.
Trebanowianie - Blancos Madrid 0:3