Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
LKS Pulkówka Blancos Madrid
STER Tactiek xxx
43% Balbezit 57%
55% Spel op eigen helft 45%
6 Doelpogingen 14
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
43.1 gemiddelde waardering 48.3
solid Schieten solid
adequate Passen good
adequate Verdedigen excellent


1e minuut.
Fujão rent richting de bal. Tamanzi rent richting de bal. Hendrie tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Hendrie krijgt een gele kaart. Tamanzi raakt geblesseerd tijdens het duel. Adorno met een snel genomen vrije trap. Klungelig pakt Aguayo de bal. Aguayo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Fujão onderschept slim de pass. Fujão passt de bal zonder na te denken. Aguayo bereikt de bal nog maar net als eerste. Aguayo haalt uit met een fantastische trap. Dobski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS Pulkówka - Blancos Madrid 1:0

12e minuut.
Kleiveland speelt de bal door. Tabak is nu in balbezit. Beţivu begaat een overtreding. Tabak roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Tabak kan niet meer verder spelen. Siekierecki komt het veld opgelopen.

15e minuut.
Rozdrażewski trapt de bal weg. Kleiveland kopt de bal weg. Adorno probeert de bal met de borst te controleren. Avgoustakis is nu in balbezit. Avgoustakis draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Daar is Sande, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sande geeft een lange en hoge pass. Avgoustakis is nu in balbezit. Avgoustakis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
LKS Pulkówka - Blancos Madrid 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LKS Pulkówka 63%, Blancos Madrid 37%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
LKS Pulkówka - Blancos Madrid 1:1

51e minuut.
Cigány verovert de bal door een tackle van achteren. Cigány passt de bal zonder na te denken. Sande rent richting de bal. Sande geeft een hoge lob. Avgoustakis maakt een snoekduik en kopt de bal. Rozdrażewski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

54e minuut.
Calzolare geeft de bal voor. Fujão kopt de bal weg. Klungelig pakt Aguayo de bal. Tamanzi is nu in balbezit. Tamanzi haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Kędziora passt de bal in één keer door. Avgoustakis is nu in balbezit. Avgoustakis passt de bal met de wreef. Siekierecki rent richting de bal. Siekierecki haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

66e minuut.
Sande passt de bal in één keer door. Beţivu rent richting de bal. Beţivu probeert naar een medespeler te passen. Avgoustakis rent richting de bal. Avgoustakis draait met de bal, schiet en ... Rozdrażewski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS Pulkówka - Blancos Madrid 1:2

69e minuut.
Fujão passt de bal in één keer door. Tamanzi is nu in balbezit. Agredo verovert de bal door een tackle van achteren. Aguayo verovert de bal door een tackle van achteren. Aguayo schiet op doel. Dobski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
LKS Pulkówka - Blancos Madrid 2:2

75e minuut.
Fujão raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Alfaro komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LKS Pulkówka 47%, Blancos Madrid 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
LKS Pulkówka - Blancos Madrid 2:2