Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
tsubassa strzegom dymanosolniki
strzał sokoła Tactiek test_ taktyka;)
36% Balbezit 64%
70% Spel op eigen helft 30%
1 Doelpogingen 27
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
20.3 gemiddelde waardering 52.2
slecht Schieten uitstekend
slecht Passen goed
slecht Verdedigen redelijk


8e minuut.
Brhel onderschept slim de pass. Langosz onderschept slim de pass. Langosz geeft een hoge lob. Koltai is nu in balbezit. Koltai haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. de Jongh is nu in balbezit. de Jongh haalt uit met een fantastische trap. Baev werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
tsubassa strzegom - dymanosolniki 0:1

12e minuut.
de Jongh kopt de bal weg. N`Diour bereikt de bal nog maar net als eerste. Dicá verovert de bal door een tackle van achteren. Manso onderschept slim de pass. Manso geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

16e minuut.
Baev speelt de bal door. Barroca kopt de bal weg. Koltai is nu in balbezit. Koltai draait met de bal, schiet en ... Baev maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
tsubassa strzegom - dymanosolniki 0:2

20e minuut.
van Loen bereikt de bal nog maar net als eerste. van Loen geeft een hoge lob. Koltai is nu in balbezit. Koltai schiet op doel. Baev probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
tsubassa strzegom - dymanosolniki 0:3

22e minuut.
Pigłowski verovert de bal door een tackle van achteren. Pigłowski passt de bal in één keer door. Barroca probeert naar een medespeler te passen. Koltai is nu in balbezit. Barroca geeft een lange en hoge pass. Baev verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

24e minuut.
van Loen passt de bal zonder na te denken. Barroca bereikt de bal nog maar net als eerste. Barroca passt de bal zonder na te denken. Koltai bereikt de bal nog maar net als eerste. Koltai draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
tsubassa strzegom - dymanosolniki 0:4

26e minuut.
Gaspard heeft problemen om de bal te vangen. Manso is nu in balbezit. Manso passt de bal zonder na te denken. de Jongh bereikt de bal nog maar net als eerste. de Jongh schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

30e minuut.
Barroca probeert naar een medespeler te passen. Koltai rent richting de bal. Szklanka tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Koltai is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Pigłowski komt bij de bal en schiet.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Pigłowski is nu in balbezit. Pigłowski geeft de bal voor. Daar is Grigore, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Koltai bereikt de bal nog maar net als eerste. Koltai draait met de bal, schiet en ... Paal!

33e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Yeşilyurt met de inworp. Koltai bereikt de bal nog maar net als eerste. Koltai draait met de bal, schiet en ... Baev maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
tsubassa strzegom - dymanosolniki 0:5

35e minuut.
Langosz geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Barroca de bal onder controle te krijgen. Met opzet legt Loket zijn tegenspeler op de grond. Loket krijgt een gele kaart. Barroca raakt geblesseerd tijdens het duel. Barroca zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Koltai kopt de bal weg. de Jongh is nu in balbezit. de Jongh haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
tsubassa strzegom - dymanosolniki 0:6

42e minuut.
Barroca is nu in balbezit. Barroca passt de bal in één keer door. Koltai bereikt de bal nog maar net als eerste. Koltai draait met de bal, schiet en ... Yanai probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
tsubassa strzegom - dymanosolniki 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: tsubassa strzegom 70%, dymanosolniki 30%.
tsubassa strzegom - dymanosolniki 0:7

47e minuut.
Brhel geeft de bal voor. Rozić kopt de bal weg. Daar is Grigore, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Koltai is nu in balbezit. Koltai schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
tsubassa strzegom - dymanosolniki 0:8

50e minuut.
Langosz is nu in balbezit. Langosz geeft een lange en hoge pass. Pigłowski is nu in balbezit. Pigłowski haalt uit met een fantastische trap. Koltai probeert de bal aan de voet te houden. Baev bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
tsubassa strzegom - dymanosolniki 0:9

52e minuut.
Dicá geeft de bal voor. Daar is Yeşilyurt, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Koltai is nu in balbezit. Koltai schiet op doel. Baev probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
tsubassa strzegom - dymanosolniki 0:10

55e minuut.
N`Diour rent richting de bal. Pigłowski verovert de bal door een tackle van achteren. Pigłowski speelt de bal door. Klungelig pakt de Jongh de bal. de Jongh haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Baev probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal vliegt tegen de lat.

63e minuut.
Koltai bereikt de bal nog maar net als eerste. Koltai geeft de bal voor. Daar is Manso, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. de Jongh rent richting de bal. de Jongh draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Inworp. Krochmal komt het veld opgelopen. Santiago komt het veld opgelopen.

71e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Usta komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Daar is Pigłowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pigłowski probeert naar een medespeler te passen. Koltai is nu in balbezit. Koltai schiet op doel. Baev probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
tsubassa strzegom - dymanosolniki 0:11

76e minuut.
Usta passt de bal met de wreef. MacDougall speelt de bal door. Grigore is nu in balbezit. Koltai onderschept slim de pass. Koltai haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Santiago rent richting de bal. Santiago schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
tsubassa strzegom - dymanosolniki 0:12

81e minuut.
Koltai is nu in balbezit. Koltai draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Grigore de bal onder controle te krijgen. Santiago rent richting de bal. Santiago schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Rozić geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Loket met een snelle inworp. Gaspard bereikt de bal nog maar net als eerste. Gaspard draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Høgås speelt de bal door. Usta probeert naar een medespeler te passen. Koltai rent richting de bal. Koltai haalt uit met een fantastische trap. Baev probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
tsubassa strzegom - dymanosolniki 0:13

89e minuut.
Langosz rent richting de bal. Langosz speelt de bal door. Santiago is nu in balbezit. Langosz rent richting de bal. Langosz geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: tsubassa strzegom 71%, dymanosolniki 29%.
tsubassa strzegom - dymanosolniki 0:13