Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Jest O.K. Harnaś Tymbark
no.02 Tactiek hahaaa
56% Balbezit 44%
43% Spel op eigen helft 57%
10 Doelpogingen 16
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 4
51.2 gemiddelde waardering 47.8
goed Schieten zeer goed
zeer goed Passen goed
goed Verdedigen uitstekend


2e minuut.
Dačić kopt de bal weg. Niepokój probeert naar een medespeler te passen. Magnason probeert de bal met de borst te controleren. Magnason met een sublieme pass. Alperen geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Alperen geeft een lange en hoge pass. Solomon onderschept slim de pass. Dačić rent richting de bal. Dačić geeft een hoge lob. Niepokój springt en kopt de bal. Herček kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Jest O.K. - Harnaś Tymbark 1:0

11e minuut.
Alperen probeert de bal met de borst te controleren. Alperen met een sublieme pass. Limardo kan de bal niet met de borst controleren. Magnason rent richting de bal. Magnason schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Czeglédi met een sublieme pass. Daar is Miauczyński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Baumann is nu in balbezit. Baumann schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Jest O.K. - Harnaś Tymbark 1:1

28e minuut.
Limardo met een sublieme pass. Czeglédi heeft problemen om de bal te vangen. Czeglédi speelt de bal door. Zapotoczny is nu in balbezit. Zapotoczny haalt uit met een fantastische trap. Chmielniak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

29e minuut.
Magnason bereikt de bal nog maar net als eerste. Czeglédi verovert de bal door een tackle van achteren. Czeglédi geeft een lange en hoge pass. Baumann krijgt zijn hoofd ertegen. Chmielniak werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Jest O.K. - Harnaś Tymbark 1:2

36e minuut.
Kulewicz maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Solomon heeft problemen om de bal te vangen. Dačić rent richting de bal. Dačić geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Sukhomlinov de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

36e minuut.
Reynoso geeft een lange en hoge pass. Kociniak kopt de bal weg. Dačić bereikt de bal nog maar net als eerste. Dačić geeft een hoge lob. Alperen kopt de bal weg. Herček probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

38e minuut.
Kociniak kopt de bal weg. Czeglédi rent richting de bal. Czeglédi passt de bal zonder na te denken. Baumann is nu in balbezit. Baumann draait met de bal, schiet en ... Chmielniak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Zapotoczny bereikt de bal nog maar net als eerste. Zapotoczny schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Dačić rent richting de bal. Dačić passt de bal met de wreef. Niepokój rent richting de bal. Niepokój draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Jest O.K. - Harnaś Tymbark 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jest O.K. 38%, Harnaś Tymbark 62%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Jest O.K. - Harnaś Tymbark 2:2

46e minuut.
Vaccarezza komt het veld opgelopen. Crispim komt het veld opgelopen.

50e minuut.
Kulewicz speelt de bal door. Dačić is nu in balbezit. Dačić geeft een lange en hoge pass. Niepokój krijgt zijn hoofd ertegen. Herček werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Tomiņš geeft een lange en hoge pass. Solomon geeft een hoge lob. Vaccarezza kopt de bal weg. Baumann rent richting de bal. Baumann schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Alperen speelt de bal door. Niepokój rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Crispim. Niepokój raakt geblesseerd tijdens het duel. Tomiņš komt bij de bal en schiet.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ulej met de inworp. Czeglédi rent richting de bal. Czeglédi geeft de bal voor. Baumann krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Vaccarezza onderschept slim de pass. Baumann rent richting de bal. Kociniak is nu in balbezit. Baumann onderschept slim de pass. Baumann schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Vaccarezza bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Dard geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Klungelig pakt Vaccarezza de bal. Vaccarezza haalt uit met een fantastische trap. Chmielniak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

86e minuut.
Kociniak probeert naar een medespeler te passen. Limardo rent richting de bal. Limardo passt de bal zonder na te denken. Vaccarezza is nu in balbezit. Vaccarezza draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Alperen is nu in balbezit. Alperen speelt de bal door. Miauczyński is nu in balbezit. Miauczyński geeft de bal voor. Niepokój springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dard met de inworp. Limardo geeft een lange en hoge pass. Ulej rent richting de bal. Baumann geeft een lange en hoge pass. Chmielniak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jest O.K. 49%, Harnaś Tymbark 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Jest O.K. - Harnaś Tymbark 2:2