Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Apator Toruń *FC LiverpooL*
attack Tactiek ja
43% Balbezit 57%
53% Spel op eigen helft 47%
7 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 3
34.2 gemiddelde waardering 48.9
redelijk Schieten solide
matig Passen goed
redelijk Verdedigen solide


4e minuut.
Świderek rent richting de bal. Świderek geeft de bal voor. Tejchert kopt de bal weg. Cottee rent richting de bal. Cottee schiet op doel. Brodnicki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Del Curatolo is nu in balbezit. Del Curatolo passt de bal met de wreef. Driessens rent richting de bal. Driessens geeft een hoge lob. Tejchert springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Driessens passt de bal met de wreef. Cottee is nu in balbezit. Cottee passt de bal met de wreef. Bizacki bereikt de bal nog maar net als eerste. Bizacki draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Tejchert geeft een hoge lob. Cottee is nu in balbezit. Cottee passt de bal zonder na te denken. Bizacki rent richting de bal. Bizacki schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Apator Toruń - *FC LiverpooL* 1:0

11e minuut.
Kuzio bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuzio passt de bal in één keer door. Bizacki rent richting de bal. Bizacki passt de bal met de wreef. Cottee bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Kuzio zal de hoekschop nemen. Tejchert kopt de bal weg. Cottee is nu in balbezit. Cottee draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Łubkowski heeft problemen om de bal te vangen. Tejchert verovert de bal door een tackle van achteren. Tejchert passt de bal in één keer door. Cottee is nu in balbezit. Cottee schiet op doel. Brodnicki bokst de bal weg.

23e minuut.
Belchev kopt de bal weg. Fistrek is nu in balbezit. Fistrek met een sublieme pass. Sosna bereikt de bal nog maar net als eerste. Sosna draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Popovski rent richting de bal. Popovski passt de bal zonder na te denken. Del Curatolo heeft problemen om de bal te vangen. Popovski rent richting de bal. Popovski haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Apator Toruń - *FC LiverpooL* 1:1

31e minuut.
Cosilla verovert de bal door een tackle van achteren. Cosilla geeft de bal voor. Fistrek probeert naar een medespeler te passen. Popovski rent richting de bal. Popovski geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Del Curatolo geeft een lange en hoge pass. Grzesiuk rent richting de bal. Grzesiuk schiet op doel. Del Curatolo bereikt de bal nog maar net als eerste. Del Curatolo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Apator Toruń - *FC LiverpooL* 1:2

42e minuut.
Cosilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Sosna onderschept slim de pass. Sosna speelt de bal door. Klungelig pakt Grzesiuk de bal. Grzesiuk haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Apator Toruń 48%, *FC LiverpooL* 52%.
Apator Toruń - *FC LiverpooL* 1:2

53e minuut.
Klungelig pakt Cottee de bal. Grošek bereikt de bal nog maar net als eerste. Cottee onderschept slim de pass. Cottee draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Apator Toruń - *FC LiverpooL* 2:2

57e minuut.
Cosilla verovert de bal door een tackle van achteren. Salajka is nu in balbezit. Salajka passt de bal zonder na te denken. Del Curatolo is nu in balbezit. Del Curatolo schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Daar is Driessens, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Del Curatolo bereikt de bal nog maar net als eerste. Belchev is nu in balbezit. Del Curatolo verovert de bal door een tackle van achteren. Del Curatolo draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Apator Toruń 59%, *FC LiverpooL* 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Apator Toruń - *FC LiverpooL* 2:2