Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
LZS Malina FC Polski Klub
trtr Tactiek 3
55% Balbezit 45%
35% Spel op eigen helft 65%
13 Doelpogingen 12
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
44.7 gemiddelde waardering 44.7
good Schieten excellent
good Passen average
good Verdedigen solid


2e minuut.
Ninoiu probeert naar een medespeler te passen. Allegri is nu in balbezit. Allegri passt de bal zonder na te denken. Boyko bereikt de bal nog maar net als eerste. Boyko schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
LZS Malina - FC Polski Klub 1:0

9e minuut.
Codrea met een sublieme pass. López is nu in balbezit. López probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Ninoiu de bal. Ninoiu geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Małkowski passt de bal met de wreef. Daar is Čačić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Altmeyer rent richting de bal. Altmeyer haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
LZS Malina - FC Polski Klub 1:1

16e minuut.
Codrea rent richting de bal. Codrea passt de bal met de wreef. Małkowski geeft een lange en hoge pass. Altmeyer bereikt de bal nog maar net als eerste. Altmeyer draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Skórzewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Skórzewski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Allegri onderschept slim de pass. Ninoiu speelt de bal door. Vécsey met een sublieme pass. Boyko rent richting de bal. Boyko haalt uit met een fantastische trap. Mursia probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

31e minuut.
Fauchet verovert de bal door een tackle van achteren. Małkowski probeert naar een medespeler te passen. Żbikowski speelt de bal door. Altmeyer is nu in balbezit. Altmeyer draait met de bal, schiet en ... Noriega verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

39e minuut.
Małkowski met een sublieme pass. López rent richting de bal. Motzfeldt geeft een hoge lob. Labak rent richting de bal. Labak schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Altmeyer rent richting de bal. Altmeyer schiet op doel. Noriega bokst de bal weg. Skórzewski is nu in balbezit. Čačić is nu in balbezit. Altmeyer onderschept slim de pass. Altmeyer draait met de bal, schiet en ... Paal!
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Vécsey passt de bal in één keer door. Dutton is nu in balbezit. Boyko onderschept slim de pass. Boyko haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LZS Malina 38%, FC Polski Klub 62%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
LZS Malina - FC Polski Klub 1:1

54e minuut.
Čačić geeft een hoge lob. Vécsey kopt de bal weg. Ninoiu speelt de bal door. López bereikt de bal nog maar net als eerste. López geeft de bal voor. Mursia kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Wojewoda kopt de bal weg. Fauchet is nu in balbezit. Fauchet geeft een lange en hoge pass. Mursia kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Boyko bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal raakt de paal. Boyko rent richting de bal. Boyko haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
LZS Malina - FC Polski Klub 2:1

57e minuut.
López neemt de hoekschop. Daar is Ninoiu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ninoiu passt de bal zonder na te denken. Boyko rent richting de bal. Boyko schiet op doel. Mursia bokst de bal weg.

65e minuut.
Motzfeldt onderschept slim de pass. Motzfeldt geeft een hoge lob. Altmeyer rent richting de bal. Altmeyer haalt uit met een fantastische trap. Noriega maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
LZS Malina - FC Polski Klub 2:2

67e minuut.
Małkowski passt de bal in één keer door. Altmeyer heeft problemen om de bal te vangen. Altmeyer passt de bal in één keer door. Skórzewski is nu in balbezit. Skórzewski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Trung Long rent richting de bal. Trung Long geeft de bal voor. Labak met een sublieme pass. Altmeyer rent richting de bal. Altmeyer schiet op doel. Noriega bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
López probeert naar een medespeler te passen. Codrea bereikt de bal nog maar net als eerste. Codrea met een sublieme pass. Allegri is nu in balbezit. Allegri haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
López kopt de bal weg. Małkowski is nu in balbezit. Małkowski passt de bal in één keer door. Skórzewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Skórzewski geeft een hoge lob. Noriega probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

83e minuut.
Kósa met de inworp. Fauchet speelt de bal door. López speelt de bal door. Klungelig pakt Codrea de bal. Ninoiu geeft een lange en hoge pass. Mursia bokst de bal weg. Boyko is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LZS Malina 32%, FC Polski Klub 68%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
LZS Malina - FC Polski Klub 2:2