Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
*FC LiverpooL* FC Polski Klub
ja Tactiek 3
54% Balbezit 46%
38% Spel op eigen helft 62%
11 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
48.5 gemiddelde waardering 44
zeer goed Schieten zeer goed
goed Passen matig
solide Verdedigen solide


2e minuut.
Mursia met een harde bal richting middenveld. Labak heeft problemen om de bal te vangen. Grošek kopt de bal weg. Daar is Del Curatolo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Del Curatolo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Dutton is nu in balbezit. Del Curatolo verovert de bal door een tackle van achteren. Del Curatolo passt de bal met de wreef. Sosna bereikt de bal nog maar net als eerste. Sosna haalt uit met een fantastische trap. Mursia probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

17e minuut.
Dabetić met een sublieme pass. Grzesiuk rent richting de bal. Grzesiuk passt de bal zonder na te denken. Del Curatolo bereikt de bal nog maar net als eerste. Del Curatolo haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Del Curatolo is nu in balbezit. Salajka rent richting de bal. Salajka passt de bal met de wreef. Sosna rent richting de bal. Sosna draait met de bal, schiet en ... Mursia bokst de bal weg.

32e minuut.
Daar is Labak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fistrek met een sublieme pass. Grzesiuk rent richting de bal. Del Curatolo is nu in balbezit. Del Curatolo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
*FC LiverpooL* - FC Polski Klub 1:0

38e minuut.
Dabetić met een sublieme pass. Salajka probeert naar een medespeler te passen. Sosna rent richting de bal. Del Curatolo heeft problemen om de bal te vangen. Del Curatolo draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Labak bereikt de bal nog maar net als eerste. Labak passt de bal met de wreef. Daar is Altmeyer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Skórzewski is nu in balbezit. Skórzewski schiet op doel. Brodnicki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

41e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Motzfeldt neemt de hoekschop. Daar is Małkowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Skórzewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Skórzewski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
*FC LiverpooL* - FC Polski Klub 1:1

43e minuut.
Sosna met een sublieme pass. Grzesiuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Grzesiuk geeft de bal voor. Grošek kopt de bal weg. Del Curatolo rent richting de bal.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Daar is Altmeyer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dabetić tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Altmeyer raakt geblesseerd tijdens het duel. Małkowski met een snel genomen vrije trap. Altmeyer springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: *FC LiverpooL* 40%, FC Polski Klub 60%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
*FC LiverpooL* - FC Polski Klub 1:1

58e minuut.
Akkanen geeft een lange en hoge pass. Skórzewski probeert de bal met de borst te controleren. Skórzewski speelt de bal door. Altmeyer is nu in balbezit. Altmeyer schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Dabetić rent richting de bal. Motzfeldt onderschept slim de pass. Motzfeldt met een sublieme pass. Skórzewski is nu in balbezit. Skórzewski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Magenta passt de bal met de wreef. Dabetić rent richting de bal. Dabetić passt de bal in één keer door. Del Curatolo is nu in balbezit. Del Curatolo draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Grošek is nu in balbezit. Altmeyer onderschept slim de pass. Fistrek probeert naar een medespeler te passen. Grzesiuk heeft problemen om de bal te vangen. Grzesiuk speelt de bal door.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: *FC LiverpooL* 37%, FC Polski Klub 63%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
*FC LiverpooL* - FC Polski Klub 1:1