Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Apator Toruń Harnaś Tymbark
attack Tactiek hahaaa
45% Balbezit 55%
58% Spel op eigen helft 42%
8 Doelpogingen 14
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 4
37.1 gemiddelde waardering 50.4
good Schieten solid
average Passen good
adequate Verdedigen excellent


8e minuut.
Świderek bereikt de bal nog maar net als eerste. Solomon verovert de bal door een tackle van achteren. Kohoutek is nu in balbezit. Cottee verovert de bal door een tackle van achteren. Cottee schiet op doel. Paal! Tejchert is nu in balbezit. Tejchert draait met de bal, schiet en ... Abramo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Apator Toruń - Harnaś Tymbark 1:0

14e minuut.
Czeglédi kopt de bal weg. Klungelig pakt MacGrath de bal. Baumann onderschept slim de pass. Rosický rent richting de bal. Rosický haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Apator Toruń - Harnaś Tymbark 1:1

15e minuut.
Czeglédi passt de bal in één keer door. Limardo is nu in balbezit. Limardo passt de bal zonder na te denken. Baumann is nu in balbezit. Baumann schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Apator Toruń - Harnaś Tymbark 1:2

17e minuut.
Tejchert rent richting de bal. Tejchert geeft de bal voor. Sukhomlinov heeft problemen om de bal te vangen. Cottee rent richting de bal. Cottee schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Driessens rent richting de bal. Driessens probeert naar een medespeler te passen. Bizacki rent richting de bal. Cottee heeft problemen om de bal te vangen. Cottee schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Apator Toruń - Harnaś Tymbark 2:2

30e minuut.
Tamantini onderschept slim de pass. Limardo speelt de bal door. MacGrath rent richting de bal. Rosický verovert de bal door een tackle van achteren. Rosický haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Apator Toruń - Harnaś Tymbark 2:3

41e minuut.
Świderek rent richting de bal. Solomon onderschept slim de pass. Solomon geeft een lange en hoge pass. Ulej is nu in balbezit. Ulej draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Apator Toruń - Harnaś Tymbark 2:4

42e minuut.
Driessens kopt de bal weg. Kuzio rent richting de bal. Kuzio geeft een lange en hoge pass. Cottee rent richting de bal. Cottee schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Bizacki onderschept slim de pass. Bizacki passt de bal zonder na te denken. Cottee rent richting de bal. Cottee schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Apator Toruń - Harnaś Tymbark 3:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Apator Toruń 57%, Harnaś Tymbark 43%.
Apator Toruń - Harnaś Tymbark 3:4

54e minuut.
Dard rent richting de bal. Dard geeft een lange en hoge pass. Baumann rent richting de bal. Baumann haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Apator Toruń - Harnaś Tymbark 3:5

72e minuut.
Belchev rent richting de bal. Belchev geeft een hoge lob. Baumann is nu in balbezit. Baumann schiet op doel. Myszkowski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Apator Toruń - Harnaś Tymbark 3:6

73e minuut.
Daar is Tejchert, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Baumann verovert de bal door een tackle van achteren. Baumann passt de bal met de wreef. Rosický bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosický schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Paal!

77e minuut.
Limardo verovert de bal door een tackle van achteren. Limardo geeft een hoge lob. Rosický is nu in balbezit. Rosický haalt uit met een fantastische trap. Myszkowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Apator Toruń - Harnaś Tymbark 3:7

82e minuut.
Baumann is nu in balbezit. Dard bereikt de bal nog maar net als eerste. Dard passt de bal met de wreef. Rosický rent richting de bal. Rosický draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Dard passt de bal met de wreef. Baumann bereikt de bal nog maar net als eerste. MacGrath legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Baumann is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Rosický neemt de penalty, wat een uithaal! De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Apator Toruń - Harnaś Tymbark 3:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Apator Toruń 58%, Harnaś Tymbark 42%.
Apator Toruń - Harnaś Tymbark 3:8