Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Gnojownik Mazowsze K.S. Polonia
Gnojowicka 2 Tactiek 5-3-1-1
48% Balbezit 52%
63% Spel op eigen helft 37%
3 Doelpogingen 22
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
45.9 gemiddelde waardering 57
good Schieten very good
good Passen very good
good Verdedigen solid


7e minuut.
Borodycz speelt de bal door. Pelletto geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Froger de bal. Şamilsoy bereikt de bal nog maar net als eerste. Şamilsoy haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Brkljača kopt de bal weg. Şamilsoy rent richting de bal. Dahlgreen begaat een overtreding. Şamilsoy raakt geblesseerd tijdens het duel. Brkljača komt bij de bal en schiet.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Pelletto speelt de bal door. Brkljača speelt de bal door. Daar is Şekerci, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Şekerci geeft de bal voor. Şamilsoy maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

16e minuut.
Pelletto speelt de bal door. Mirea verovert de bal door een tackle van achteren. Şamilsoy rent richting de bal. Klungelig pakt Şamilsoy de bal. Şamilsoy haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Şekerci bereikt de bal nog maar net als eerste. Şekerci draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Gnojownik Mazowsze - K.S. Polonia 0:1

20e minuut.
Soulogiannis bereikt de bal nog maar net als eerste. Soulogiannis passt de bal met de wreef. Pelletto met een sublieme pass. Şamilsoy rent richting de bal. Şamilsoy draait met de bal, schiet en ... Arkın verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

22e minuut.
Tucki probeert naar een medespeler te passen. Ragnarsson is nu in balbezit. Ragnarsson passt de bal in één keer door. Tucki bereikt de bal nog maar net als eerste. Tucki draait met de bal, schiet en ... Wawra kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Gnojownik Mazowsze - K.S. Polonia 1:1

29e minuut.
Soulogiannis geeft de bal voor. Daar is Stange, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pelletto is nu in balbezit. Pelletto geeft een hoge lob. Şamilsoy springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Ragnarsson rent richting de bal. Ragnarsson met een sublieme pass. Tucki bereikt de bal nog maar net als eerste. Tucki schiet op doel. Wawra probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Gnojownik Mazowsze - K.S. Polonia 2:1

32e minuut.
Şekerci is nu in balbezit. Şekerci met een sublieme pass. Şamilsoy rent richting de bal. Şamilsoy haalt uit met een fantastische trap. Arkın probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Gnojownik Mazowsze - K.S. Polonia 2:2

39e minuut.
Pelletto probeert naar een medespeler te passen. Brkljača rent richting de bal. Brkljača passt de bal in één keer door. Şamilsoy is nu in balbezit. Şamilsoy schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Gnojownik Mazowsze - K.S. Polonia 2:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gnojownik Mazowsze 64%, K.S. Polonia 36%.
Gnojownik Mazowsze - K.S. Polonia 2:3

55e minuut.
Pelletto geeft de bal voor. Soulogiannis kopt de bal weg. Klungelig pakt Dahlgreen de bal. Şamilsoy rent richting de bal. Şamilsoy haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Pelletto passt de bal met de wreef. Şekerci rent richting de bal. Şekerci passt de bal met de wreef. Şamilsoy bereikt de bal nog maar net als eerste. Şamilsoy draait met de bal, schiet en ... Arkın verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

73e minuut.
Dahlgreen kopt de bal weg. Pelletto geeft de bal voor. Şamilsoy bereikt de bal nog maar net als eerste. Şamilsoy haalt uit met een fantastische trap. Arkın maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gnojownik Mazowsze - K.S. Polonia 2:4

76e minuut.
Soulogiannis passt de bal met de wreef. Brkljača is nu in balbezit. Brkljača passt de bal in één keer door. Şamilsoy is nu in balbezit. Şamilsoy draait met de bal, schiet en ... Arkın bokst de bal weg.

77e minuut.
Soulogiannis controleert de bal met de borst. Corpataux bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Soulogiannis. Soulogiannis krijgt een gele kaart.

82e minuut.
Brkljača rent richting de bal. Brkljača passt de bal zonder na te denken. Soulogiannis met een sublieme pass. Şamilsoy is nu in balbezit. Şamilsoy haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gnojownik Mazowsze 62%, K.S. Polonia 38%.
Gnojownik Mazowsze - K.S. Polonia 2:4