Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Mocar Maniek CLUB
mocar2021 Tactiek MANKI
50% Balbezit 50%
35% Spel op eigen helft 65%
21 Doelpogingen 15
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
45.6 gemiddelde waardering 47.1
excellent Schieten solid
adequate Passen adequate
solid Verdedigen average


12e minuut.
Pacholski onderschept slim de pass. Pacholski passt de bal in één keer door. Backofen probeert naar een medespeler te passen. Ciurea is nu in balbezit. Ciurea schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Gaita de bal. Ciurea is nu in balbezit. Ciurea draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Mocar - Maniek CLUB 0:1

18e minuut.
Bläsing bereikt de bal nog maar net als eerste. Pacholski is nu in balbezit. Pacholski passt de bal met de wreef. Ciurea bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciurea draait met de bal, schiet en ... Vujačić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

20e minuut.
Inworp. Valencia zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Concas bereikt de bal nog maar net als eerste. Concas haalt uit met een fantastische trap. Palacios probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

22e minuut.
Martínez Márquez rent richting de bal. Martínez Márquez passt de bal in één keer door. Kéri rent richting de bal. Kéri haalt uit met een fantastische trap. Palacios werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Mocar - Maniek CLUB 1:1

23e minuut.
Vitányi geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. López zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Concas heeft problemen om de bal te vangen. Concas draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Sinama-Pongolle geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Valencia met de inworp. Concas bereikt de bal nog maar net als eerste. Concas schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Vitányi geeft een lange en hoge pass. Inworp. López met de inworp. Concas is nu in balbezit. Concas draait met de bal, schiet en ... Palacios kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

30e minuut.
Mangabeira verovert de bal door een tackle van achteren. Mangabeira passt de bal zonder na te denken. Valencia probeert naar een medespeler te passen. Concas bereikt de bal nog maar net als eerste. Concas haalt uit met een fantastische trap. Palacios verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

30e minuut.
Concas speelt de bal door. Bläsing rent richting de bal. Bläsing passt de bal zonder na te denken. Concas rent richting de bal. Concas schiet op doel. Palacios probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

32e minuut.
Concas is nu in balbezit. Backofen verovert de bal door een tackle van achteren. Backofen geeft de bal voor. Ciurea bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciurea draait met de bal, schiet en ... Vujačić bokst de bal weg. Daar is Gaita, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gaita schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Mocar - Maniek CLUB 1:2

34e minuut.
Ciurea is nu in balbezit. Turnbull rent richting de bal. Ciurea maakt een afschuwelijke overtreding. Ciurea krijgt een gele kaart.

35e minuut.
Niezabitowski probeert naar een medespeler te passen. Bläsing rent richting de bal. Bläsing passt de bal met de wreef. Kéri is nu in balbezit. Kéri draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
López zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Concas bereikt de bal nog maar net als eerste. Concas met een sublieme pass. Kéri bereikt de bal nog maar net als eerste. Kéri draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Mocar - Maniek CLUB 2:2

42e minuut.
Baždarić verovert de bal door een tackle van achteren. Baždarić probeert naar een medespeler te passen. Daar is Podsiadło, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kéri rent richting de bal. Kéri haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Buitenspel voor Ciurea. Goede buitenspelval van de verdediging. Finazzi maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Concas kopt de bal weg. Kéri bereikt de bal nog maar net als eerste. Kéri schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mocar 39%, Maniek CLUB 61%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Mocar - Maniek CLUB 2:2

46e minuut.
Duque komt het veld opgelopen. Ballatori komt het veld opgelopen.

50e minuut.
Pacholski bereikt de bal nog maar net als eerste. Pacholski speelt de bal door. Martínez Márquez is nu in balbezit. Ciurea onderschept slim de pass. Ciurea schiet op doel. Vujačić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

55e minuut.
Pacholski bereikt de bal nog maar net als eerste. Pacholski geeft een hoge lob. Gaita bereikt de bal nog maar net als eerste. Gaita draait met de bal, schiet en ... Vujačić probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Mocar - Maniek CLUB 2:3

57e minuut.
Baždarić geeft een lange en hoge pass. Inworp. López met de inworp. Ballatori bereikt de bal nog maar net als eerste. Ballatori haalt uit met een fantastische trap. Palacios kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

59e minuut.
Palacios trapt de bal weg van het doel. Ciurea kopt de bal weg. Gaita is nu in balbezit. Gaita schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Mocar - Maniek CLUB 2:4

62e minuut.
Duque bereikt de bal nog maar net als eerste. Duque probeert naar een medespeler te passen. Ballatori is nu in balbezit. Ballatori schiet op doel. Palacios werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mocar - Maniek CLUB 3:4

70e minuut.
Finazzi geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Niezabitowski de bal. Niezabitowski probeert naar een medespeler te passen. Ciurea rent richting de bal. Ciurea schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hoarau komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Podsiadło bereikt de bal nog maar net als eerste. Podsiadło passt de bal met de wreef. Olejnicki speelt de bal door. Ballatori bereikt de bal nog maar net als eerste. Ballatori schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Podsiadło geeft een hoge lob. Inworp. Hoarau zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ballatori is nu in balbezit. Ballatori draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

79e minuut.
Mangabeira geeft de bal voor. Vitányi heeft problemen om de bal te vangen. Ballatori rent richting de bal. Ballatori haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Duque de bal onder controle te krijgen. Palacios bokst de bal weg.

81e minuut.
Duque draait met de bal, schiet en ... Daar is López, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Backofen geeft een hoge lob. Ciurea is nu in balbezit. Ciurea draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

83e minuut.
Ciurea kopt de bal weg. Gaita is nu in balbezit. Gaita heeft problemen om de bal te vangen. Gaita draait met de bal, schiet en ... Vujačić maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mocar - Maniek CLUB 3:5

86e minuut.
Olejnicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Olejnicki geeft een lange en hoge pass. Vitányi geeft een hoge lob. Gaita bereikt de bal nog maar net als eerste. Gaita schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mocar 30%, Maniek CLUB 70%.
Mocar - Maniek CLUB 3:5