Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Gnojownik Mazowsze BadBoys11
Gnojowicka 2 Tactiek l6
50% Balbezit 50%
48% Spel op eigen helft 52%
9 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
46.1 gemiddelde waardering 46.6
good Schieten solid
good Passen solid
good Verdedigen good


6e minuut.
Tilea zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Nam An rent richting de bal. Nam An met een sublieme pass. Pignone rent richting de bal. Pignone haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Corpataux verovert de bal door een tackle van achteren. Pignone onderschept slim de pass. Pignone passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Tilea de bal. Tilea geeft een lange en hoge pass. Koek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Swadźba probeert de bal met de borst te controleren. Tucki is nu in balbezit. Swadźba begaat een overtreding. Swadźba krijgt een gele kaart. Tucki raakt geblesseerd tijdens het duel. Konradowski zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Tucki springt en kopt de bal. Kurşuncuoğlu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

16e minuut.
Konradowski geeft de bal voor. Balduzzi kan de bal niet met de borst controleren. Barbarski bereikt de bal nog maar net als eerste. Barbarski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Gnojownik Mazowsze - BadBoys11 1:0

26e minuut.
Pignone is nu in balbezit. Pignone passt de bal met de wreef. Jaramillo rent richting de bal. Jaramillo draait met de bal, schiet en ... Koek maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Gnojownik Mazowsze - BadBoys11 1:1

44e minuut.
Pignone speelt de bal door. Dorigato is nu in balbezit. Dorigato speelt de bal door. Jaramillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaramillo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Gnojownik Mazowsze - BadBoys11 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gnojownik Mazowsze 47%, BadBoys11 53%.
Gnojownik Mazowsze - BadBoys11 1:2

46e minuut.
Daar is Jaramillo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dorigato met een sublieme pass. Swadźba heeft problemen om de bal te vangen. Tucki rent richting de bal. Tucki schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Kurşuncuoğlu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

51e minuut.
Mirea geeft een lange en hoge pass. Inworp. Dorigato zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Jaramillo rent richting de bal. Jaramillo schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Tucki met een sublieme pass. Ragnarsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Ragnarsson passt de bal in één keer door. Tucki bereikt de bal nog maar net als eerste. Tucki schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

65e minuut.
Konradowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Tucki bereikt de bal nog maar net als eerste. Konradowski is nu in balbezit. Corpataux is nu in balbezit. Corpataux haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

72e minuut.
Corpataux speelt de bal door. Barbarski is nu in balbezit. Gaspoz begaat een overtreding. Barbarski is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Corpataux komt bij de bal en schiet. Kurşuncuoğlu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gnojownik Mazowsze 49%, BadBoys11 51%.
Gnojownik Mazowsze - BadBoys11 1:2