Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
K.S. Polonia PKS SANKOWIA
5-3-1-1 Tactiek Moja
58% Balbezit 42%
38% Spel op eigen helft 62%
20 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
55.6 gemiddelde waardering 45.3
zeer goed Schieten goed
zeer goed Passen solide
goed Verdedigen solide


5e minuut.
Leanca geeft een hoge lob. Meister kopt de bal weg. Sawala is nu in balbezit. Sawala schiet op doel. Wawra werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Musiałek verovert de bal door een tackle van achteren. Musiałek geeft de bal voor. Leanca rent richting de bal. Şekerci onderschept slim de pass. Şekerci draait met de bal, schiet en ... Paes probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

11e minuut.
Müniroğlu rent richting de bal. Müniroğlu geeft een lange en hoge pass. Oferma heeft problemen om de bal te vangen. Sawala is nu in balbezit. Sawala draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

13e minuut.
Borodycz onderschept slim de pass. Borodycz geeft een hoge lob. Şamilsoy kopt de bal weg. Pelletto rent richting de bal. Pelletto haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Vandendriesche heeft problemen om de bal te vangen. Pelletto rent richting de bal. Vandendriesche tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Vandendriesche krijgt een gele kaart.

20e minuut.
Pelletto passt de bal zonder na te denken. Şekerci rent richting de bal. Şekerci speelt de bal door. Şamilsoy bereikt de bal nog maar net als eerste. Şamilsoy haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Şamilsoy passt de bal met de wreef. Brkljača speelt de bal door. Şekerci bereikt de bal nog maar net als eerste. Şekerci geeft een lange en hoge pass. Şamilsoy krijgt zijn hoofd ertegen. Paes verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

25e minuut.
Zwolski passt de bal zonder na te denken. Oferma met een sublieme pass. Pelletto geeft de bal voor. Şamilsoy bereikt de bal nog maar net als eerste. Şekerci geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

28e minuut.
Inworp. Müniroğlu met de inworp. Szura rent richting de bal. Sawala onderschept slim de pass. Sawala geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Sawala heeft problemen om de bal te vangen. Guentzel geeft een hoge lob. Şekerci kopt de bal weg. Şamilsoy is nu in balbezit. Şamilsoy draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Pelletto geeft een lange en hoge pass. Şamilsoy kopt de bal weg. Şekerci rent richting de bal. Şekerci geeft een hoge lob. Şamilsoy maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Brkljača rent richting de bal. Brkljača passt de bal met de wreef. Şamilsoy heeft problemen om de bal te vangen. Şamilsoy draait met de bal, schiet en ... Paes maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
K.S. Polonia - PKS SANKOWIA 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: K.S. Polonia 45%, PKS SANKOWIA 55%.
K.S. Polonia - PKS SANKOWIA 1:0

52e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Pelletto geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Brkljača kopt de bal weg. Şamilsoy is nu in balbezit. Şamilsoy draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
K.S. Polonia - PKS SANKOWIA 2:0

56e minuut.
Brkljača passt de bal met de wreef. Şekerci rent richting de bal. Şekerci met een sublieme pass. Şamilsoy bereikt de bal nog maar net als eerste. Şamilsoy haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Rokvić onderschept slim de pass. Rokvić speelt de bal door. Müniroğlu met een sublieme pass. Meister bereikt de bal nog maar net als eerste. Meister schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

75e minuut.
Szura passt de bal in één keer door. Brkljača geeft een hoge lob. Klungelig pakt Şamilsoy de bal. Şamilsoy schiet op doel. Paes maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

84e minuut.
Szura bereikt de bal nog maar net als eerste. Szura probeert naar een medespeler te passen. Şekerci probeert naar een medespeler te passen. Şamilsoy bereikt de bal nog maar net als eerste. Şamilsoy schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Pelletto is nu in balbezit. Pelletto geeft een hoge lob. Şamilsoy rent richting de bal. Şamilsoy draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

90e minuut.
Brkljača bereikt de bal nog maar net als eerste. Brkljača geeft een hoge lob. Şamilsoy bereikt de bal nog maar net als eerste. Şamilsoy draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
K.S. Polonia - PKS SANKOWIA 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: K.S. Polonia 31%, PKS SANKOWIA 69%.
K.S. Polonia - PKS SANKOWIA 3:0