Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
PKS SANKOWIA K.S. Polonia
Moja Tactiek 5-3-1-1
49% Balbezit 51%
64% Spel op eigen helft 36%
2 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 2
44.3 gemiddelde waardering 55.9
goed Schieten uitstekend
solide Passen zeer goed
solide Verdedigen solide


4e minuut.
Pelletto passt de bal met de wreef. Brkljača is nu in balbezit. Brkljača passt de bal in één keer door. Şamilsoy is nu in balbezit. Şamilsoy schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

9e minuut.
Soulogiannis kopt de bal weg. Brkljača heeft problemen om de bal te vangen. Brkljača passt de bal met de wreef. Şamilsoy bereikt de bal nog maar net als eerste. Şamilsoy schiet op doel. Paes verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
PKS SANKOWIA - K.S. Polonia 0:1

14e minuut.
Sawala is nu in balbezit. Oferma verovert de bal door een tackle van achteren. Oferma met een sublieme pass. Kosynier is nu in balbezit. Kosynier geeft een hoge lob. Paes probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Şamilsoy probeert de bal met de borst te controleren. Şamilsoy draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
PKS SANKOWIA - K.S. Polonia 0:2

15e minuut.
Şamilsoy rent richting de bal. Şamilsoy passt de bal met de wreef. Şekerci heeft problemen om de bal te vangen. Şekerci geeft een hoge lob. Şamilsoy krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Pelletto controleert de bal met de borst. Açan rent richting de bal. Met opzet legt Pelletto zijn tegenspeler op de grond. Pelletto is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

35e minuut.
Brkljača passt de bal in één keer door. Leanca verovert de bal door een tackle van achteren. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Şekerci neemt de hoekschop. Şamilsoy springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PKS SANKOWIA 62%, K.S. Polonia 38%.
PKS SANKOWIA - K.S. Polonia 0:2

64e minuut.
Vandendriesche raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Shavit komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Oferma geeft een hoge lob. Inworp. Müniroğlu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sawala bereikt de bal nog maar net als eerste. Sawala haalt uit met een fantastische trap. Wawra kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal! Meister bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
PKS SANKOWIA - K.S. Polonia 1:2

67e minuut.
Şekerci heeft problemen om de bal te vangen. Şekerci geeft een hoge lob. Şamilsoy bereikt de bal nog maar net als eerste. Şamilsoy haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
PKS SANKOWIA - K.S. Polonia 1:3

70e minuut.
Zwolski bereikt de bal nog maar net als eerste. Brkljača onderschept slim de pass. Brkljača met een sublieme pass. Şamilsoy bereikt de bal nog maar net als eerste. Şamilsoy haalt uit met een fantastische trap. Paes bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Jachnik geeft een hoge lob. Oferma geeft een hoge lob. Şamilsoy is nu in balbezit. Şamilsoy schiet op doel. Paes maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
PKS SANKOWIA - K.S. Polonia 1:4

84e minuut.
Soulogiannis probeert naar een medespeler te passen. Brkljača rent richting de bal. Brkljača geeft een lange en hoge pass. Şamilsoy rent richting de bal. Şamilsoy schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
PKS SANKOWIA - K.S. Polonia 1:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PKS SANKOWIA 66%, K.S. Polonia 34%.
PKS SANKOWIA - K.S. Polonia 1:5