Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bulbulizator Maniek CLUB
2 Tactiek MANKI
51% Balbezit 49%
54% Spel op eigen helft 46%
9 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
37.5 gemiddelde waardering 46.8
goed Schieten redelijk
matig Passen goed
goed Verdedigen matig


12e minuut.
Żebrowski kopt de bal weg. Pacholski bereikt de bal nog maar net als eerste. Pacholski geeft de bal voor. Gaita is nu in balbezit. Gaita haalt uit met een fantastische trap. Buha probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

20e minuut.
Galusko is nu in balbezit. Gaita is nu in balbezit. Galusko maakt een afschuwelijke overtreding. Gaita raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Gaita kan niet meer verder spelen. Banzi komt het veld opgelopen.

28e minuut.
Galusko bereikt de bal nog maar net als eerste. Galusko met een sublieme pass. Pietrzyk rent richting de bal. Ciurea onderschept slim de pass. Ciurea draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Bulbulizator - Maniek CLUB 0:1

37e minuut.
Brion speelt de bal door. Chiappuzzi is nu in balbezit. Mesterházy probeert naar een medespeler te passen. Chiappuzzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiappuzzi schiet op doel. Gherşfeld kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

45e minuut.
Backofen passt de bal zonder na te denken. Żebrowski rent richting de bal. Ciurea verovert de bal door een tackle van achteren. Ciurea haalt uit met een fantastische trap. Buha maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bulbulizator - Maniek CLUB 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bulbulizator 59%, Maniek CLUB 41%.
Bulbulizator - Maniek CLUB 0:2

55e minuut.
Żebrowski probeert de bal met de borst te controleren. Banzi is nu in balbezit. Pacholski bereikt de bal nog maar net als eerste. Pacholski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bulbulizator - Maniek CLUB 0:3

57e minuut.
Vitányi met een sublieme pass. Pietrzyk bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Pacholski. Pacholski krijgt een gele kaart.

75e minuut.
Brion bereikt de bal nog maar net als eerste. Brion geeft de bal voor. Podsiadło kopt de bal weg. Chiappuzzi is nu in balbezit. Chiappuzzi draait met de bal, schiet en ... Gherşfeld probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

78e minuut.
Gherşfeld met een harde bal richting middenveld. Brion kopt de bal weg. Chiappuzzi is nu in balbezit. Chiappuzzi haalt uit met een fantastische trap. Gherşfeld maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bulbulizator - Maniek CLUB 1:3

86e minuut.
Brion bereikt de bal nog maar net als eerste. Brion passt de bal met de wreef. Chiappuzzi is nu in balbezit. Chiappuzzi draait met de bal, schiet en ... Gherşfeld werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bulbulizator - Maniek CLUB 2:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bulbulizator 48%, Maniek CLUB 52%.
Bulbulizator - Maniek CLUB 2:3