Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
BadBoys11 Mocar
l6 Tactiek mocar2021
51% Balbezit 49%
55% Spel op eigen helft 45%
11 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 0
42.4 gemiddelde waardering 40.2
good Schieten good
good Passen average
good Verdedigen good


3e minuut.
Pignone passt de bal in één keer door. Olejnicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Tilea tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Tilea krijgt een gele kaart.

20e minuut.
Valencia met een snelle inworp. López is nu in balbezit. López passt de bal in één keer door. Concas bereikt de bal nog maar net als eerste. Concas haalt uit met een fantastische trap. Paal!

26e minuut.
Finazzi met een sublieme pass. Concas rent richting de bal. Concas geeft de bal voor. Kéri rent richting de bal. Kéri schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
BadBoys11 - Mocar 0:1

32e minuut.
Daar is Finazzi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Finazzi passt de bal met de wreef. Nam An rent richting de bal. Tilea bereikt de bal nog maar net als eerste. Tilea haalt uit met een fantastische trap. Vujačić bokst de bal weg.

38e minuut.
López rent richting de bal. López passt de bal in één keer door. Balduzzi rent richting de bal. Kéri verovert de bal door een tackle van achteren. Kéri schiet op doel. Kurşuncuoğlu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BadBoys11 53%, Mocar 47%.
BadBoys11 - Mocar 0:1

51e minuut.
Vujačić trapt de bal weg van het doel. Pignone kopt de bal weg. Daar is Nam An, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jaramillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaramillo draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

55e minuut.
Dorigato met een snelle inworp. Bläsing rent richting de bal. Jaramillo onderschept slim de pass. Jaramillo geeft de bal voor. Pignone geeft een lange en hoge pass. Vujačić bokst de bal weg.

69e minuut.
Bläsing kopt de bal weg. Concas bereikt de bal nog maar net als eerste. Kéri is nu in balbezit. Kéri draait met de bal, schiet en ... Balduzzi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Concas is nu in balbezit. Gyenge onderschept slim de pass. Gyenge geeft een lange en hoge pass. Jaramillo is nu in balbezit. Jaramillo schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

77e minuut.
Concas passt de bal in één keer door. Klungelig pakt López de bal. López passt de bal in één keer door. Kéri is nu in balbezit. Kéri schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

83e minuut.
Swadźba geeft een lange en hoge pass. Tilea rent richting de bal. Tilea speelt de bal door. Nam An bereikt de bal nog maar net als eerste. Nam An haalt uit met een fantastische trap. Vujačić bokst de bal weg. Paal!
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
BadBoys11 - Mocar 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BadBoys11 57%, Mocar 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
BadBoys11 - Mocar 1:1