Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bulbulizator PKS SANKOWIA
1 Tactiek Moja
51% Balbezit 49%
56% Spel op eigen helft 44%
8 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
38.2 gemiddelde waardering 44.4
good Schieten good
average Passen solid
good Verdedigen good


7e minuut.
Clark heeft problemen om de bal te vangen. Rokvić speelt de bal door. Zwolski is nu in balbezit. Zwolski geeft de bal voor. Sawala maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Dyduch bereikt de bal nog maar net als eerste. Sawala onderschept slim de pass. Vall is nu in balbezit. Sawala onderschept slim de pass. Sawala draait met de bal, schiet en ... Buha verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

18e minuut.
Pietrzyk kopt de bal weg. Müniroğlu kan de bal niet met de borst controleren. Irmscher rent richting de bal. Irmscher geeft een lange en hoge pass. Chiappuzzi krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Irmscher raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Kazura komt het veld opgelopen.

34e minuut.
Clark kopt de bal weg. Burlan bereikt de bal nog maar net als eerste. Burlan passt de bal met de wreef. Chiappuzzi rent richting de bal. Chiappuzzi schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

38e minuut.
Vall is nu in balbezit. Inworp. Müniroğlu met een snelle inworp. Sawala rent richting de bal. Sawala haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Zwolski met een sublieme pass. Galusko geeft een hoge lob. Kazura kopt de bal weg. Chiappuzzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiappuzzi haalt uit met een fantastische trap. Paes bokst de bal weg. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bulbulizator - PKS SANKOWIA 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bulbulizator 60%, PKS SANKOWIA 40%.
Bulbulizator - PKS SANKOWIA 1:0

51e minuut.
Clark is nu in balbezit. Clark passt de bal zonder na te denken. Burlan bereikt de bal nog maar net als eerste. Burlan draait met de bal, schiet en ... Jaso probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Kazura neemt de hoekschop. Daar is Brion, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Clark probeert naar een medespeler te passen. Chiappuzzi rent richting de bal. Chiappuzzi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bulbulizator - PKS SANKOWIA 2:0

61e minuut.
Vall geeft een lange en hoge pass. Daar is Chiappuzzi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vandendriesche begaat een overtreding. Vandendriesche krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bulbulizator 52%, PKS SANKOWIA 48%.
Bulbulizator - PKS SANKOWIA 2:0