Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Maniek CLUB Gnojownik Mazowsze
MANKI Tactiek Gnojowicka 2
48% Balbezit 52%
65% Spel op eigen helft 35%
4 Doelpogingen 18
3 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
44.4 gemiddelde waardering 45.8
matig Schieten solide
goed Passen redelijk
matig Verdedigen goed


1e minuut.
Backofen probeert naar een medespeler te passen. Konradowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Konradowski speelt de bal door. Tucki bereikt de bal nog maar net als eerste. Tucki draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

5e minuut.
Konradowski is nu in balbezit. Konradowski probeert naar een medespeler te passen. Miodziek probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Tucki rent richting de bal. Tucki draait met de bal, schiet en ... Gherşfeld kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

11e minuut.
Barbarski passt de bal in één keer door. Ragnarsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Ragnarsson passt de bal met de wreef. Tucki bereikt de bal nog maar net als eerste. Tucki schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Backofen heeft problemen om de bal te vangen. Barbarski bereikt de bal nog maar net als eerste. Konradowski is nu in balbezit. Konradowski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Daar is Tucki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Barbarski rent richting de bal. Pacholski onderschept slim de pass. Tucki is nu in balbezit. Tucki haalt uit met een fantastische trap. Gherşfeld verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Podsiadło kan de bal niet met de borst controleren. Gherşfeld verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

28e minuut.
Konradowski met een snelle inworp. Ragnarsson rent richting de bal. Ragnarsson speelt de bal door. Tucki bereikt de bal nog maar net als eerste. Tucki draait met de bal, schiet en ... Gherşfeld kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

29e minuut.
Paskuda passt de bal zonder na te denken. Ragnarsson rent richting de bal. Ragnarsson geeft een hoge lob. Corpataux is nu in balbezit. Corpataux haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

35e minuut.
Niezabitowski met een sublieme pass. Konradowski rent richting de bal. Konradowski speelt de bal door. Tucki is nu in balbezit. Tucki schiet op doel. Paal!
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Maniek CLUB 63%, Gnojownik Mazowsze 37%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Maniek CLUB - Gnojownik Mazowsze 0:0

48e minuut.
Corpataux met een sublieme pass. Barbarski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wat een zware overtreding van Baždarić ... Strafschop! Baždarić krijgt een gele kaart. Barbarski raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Barbarski zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Maniek CLUB - Gnojownik Mazowsze 0:1

50e minuut.
Klungelig pakt Banzi de bal. Gałczyński geeft de bal voor. Barbarski is nu in balbezit. Tucki rent richting de bal. Tucki haalt uit met een fantastische trap. Gherşfeld verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

68e minuut.
Corpataux geeft een lange en hoge pass. Barbarski bereikt de bal nog maar net als eerste. Barbarski passt de bal met de wreef. Tucki bereikt de bal nog maar net als eerste. Tucki haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

71e minuut.
Tucki bereikt de bal nog maar net als eerste. Tucki passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Ragnarsson de bal. Ragnarsson haalt uit met een fantastische trap. Podsiadło probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Pacholski passt de bal in één keer door. Ragnarsson probeert naar een medespeler te passen. Tucki rent richting de bal. Tucki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Maniek CLUB - Gnojownik Mazowsze 0:2

83e minuut.
Baždarić probeert de bal aan de voet te houden. Tucki is nu in balbezit. Miodziek legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Miodziek krijgt een gele kaart. Tucki is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Tucki legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Gherşfeld bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Maniek CLUB - Gnojownik Mazowsze 0:3

88e minuut.
Ragnarsson probeert naar een medespeler te passen. Miodziek probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Podsiadło bereikt de bal nog maar net als eerste. Tucki verovert de bal door een tackle van achteren. Tucki schiet op doel. Gherşfeld verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Maniek CLUB 68%, Gnojownik Mazowsze 32%.
Maniek CLUB - Gnojownik Mazowsze 0:3