Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
K.S. Polonia Desant
5-3-1-1 Tactiek L_C
57% Balbezit 43%
41% Spel op eigen helft 59%
22 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 1
54.1 gemiddelde waardering 44.6
adequate Schieten average
very good Passen average
solid Verdedigen good


3e minuut.
Pelletto passt de bal zonder na te denken. Soulogiannis is nu in balbezit. Soulogiannis passt de bal met de wreef. Oferma bereikt de bal nog maar net als eerste. Oferma haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Leksa probeert de bal aan de voet te houden. Soulogiannis is nu in balbezit. Soulogiannis geeft een hoge lob. Oferma bereikt de bal nog maar net als eerste. Oferma draait met de bal, schiet en ... Urbaniak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

12e minuut.
Oferma verovert de bal door een tackle van achteren. Sulowski rent richting de bal. Oferma verovert de bal door een tackle van achteren. Oferma schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

17e minuut.
Musiałek geeft een hoge lob. Oferma rent richting de bal. Dramalis begaat een overtreding. Dramalis krijgt een gele kaart.

21e minuut.
Kosynier verovert de bal door een tackle van achteren. Kosynier geeft een hoge lob. Brkljača kopt de bal weg. Oferma is nu in balbezit. Oferma draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

26e minuut.
Pelletto passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Şekerci de bal. Sulowski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Sulowski krijgt een gele kaart.

29e minuut.
Daar is Soulogiannis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Soulogiannis probeert naar een medespeler te passen. Şekerci probeert naar een medespeler te passen. Oferma is nu in balbezit. Oferma haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
K.S. Polonia - Desant 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: K.S. Polonia 43%, Desant 57%.
K.S. Polonia - Desant 1:0

50e minuut.
Şekerci passt de bal met de wreef. Pelletto bereikt de bal nog maar net als eerste. Oferma bereikt de bal nog maar net als eerste. Oferma draait met de bal, schiet en ... Urbaniak maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
K.S. Polonia - Desant 2:0

53e minuut.
Musiałek bereikt de bal nog maar net als eerste. Musiałek geeft een hoge lob. Inworp. Đurđevac zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ingorov geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat. Babenkov rent richting de bal. Babenkov draait met de bal, schiet en ... Wawra probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
K.S. Polonia - Desant 2:1

55e minuut.
Şekerci bereikt de bal nog maar net als eerste. Şekerci passt de bal zonder na te denken. Oferma rent richting de bal. Oferma haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
K.S. Polonia - Desant 3:1

70e minuut.
Sulowski geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Şekerci met de inworp. Oferma bereikt de bal nog maar net als eerste. Oferma schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Sulowski geeft een hoge lob. Inworp. Şekerci met een snelle inworp. Oferma bereikt de bal nog maar net als eerste. Oferma schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Soulogiannis rent richting de bal. Soulogiannis passt de bal in één keer door. Oferma probeert naar een medespeler te passen. Pelletto bereikt de bal nog maar net als eerste. Pelletto draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Şekerci bereikt de bal nog maar net als eerste. Şekerci geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Kofinas de bal. Oferma bereikt de bal nog maar net als eerste. Oferma haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: K.S. Polonia 38%, Desant 62%.
K.S. Polonia - Desant 3:1