Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
PKS SANKOWIA Mocar
Moja Tactiek mocar2021
53% Balbezit 47%
54% Spel op eigen helft 46%
10 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
45.7 gemiddelde waardering 42.1
solid Schieten solid
solid Passen adequate
solid Verdedigen adequate


9e minuut.
Kéri bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaso verovert de bal door een tackle van achteren. Jaso geeft een hoge lob. Sawala is nu in balbezit. Sawala draait met de bal, schiet en ... Vujačić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Meister rent richting de bal. Meister draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
PKS SANKOWIA - Mocar 1:0

12e minuut.
Turnbull onderschept slim de pass. Turnbull geeft een lange en hoge pass. Kéri rent richting de bal. Kéri haalt uit met een fantastische trap. Jachnik probeert de bal aan de voet te houden. Paes bokst de bal weg.

37e minuut.
López onderschept slim de pass. López passt de bal zonder na te denken. Kéri bereikt de bal nog maar net als eerste. Kéri haalt uit met een fantastische trap. Paes maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
PKS SANKOWIA - Mocar 1:1

43e minuut.
Turnbull is nu in balbezit. Turnbull geeft de bal voor. Müniroğlu is nu in balbezit. Müniroğlu geeft de bal voor. Meister springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
PKS SANKOWIA - Mocar 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PKS SANKOWIA 49%, Mocar 51%.
PKS SANKOWIA - Mocar 2:1

46e minuut.
Ballatori komt het veld opgelopen. Duque komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Rokvić passt de bal in één keer door. Müniroğlu is nu in balbezit. Müniroğlu passt de bal in één keer door. Sawala is nu in balbezit. Sawala schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

49e minuut.
Vujačić met een harde bal richting middenveld. Vandendriesche kopt de bal weg. Meister rent richting de bal. Meister draait met de bal, schiet en ... Vujačić maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

54e minuut.
Jaso geeft een lange en hoge pass. Meister controleert de bal met de borst. Martínez Márquez onderschept slim de pass. Martínez Márquez geeft een lange en hoge pass. Ballatori bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Jachnik rent richting de bal. Jachnik geeft de bal voor. Sawala bereikt de bal nog maar net als eerste. Sawala draait met de bal, schiet en ... Vujačić probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

70e minuut.
Leanca geeft een lange en hoge pass. Sawala is nu in balbezit. Turnbull legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Sawala is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Sawala zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
PKS SANKOWIA - Mocar 3:1

74e minuut.
Zwolski passt de bal in één keer door. Leanca bereikt de bal nog maar net als eerste. Duque onderschept slim de pass. Duque draait met de bal, schiet en ... Paes maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
PKS SANKOWIA - Mocar 3:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PKS SANKOWIA 58%, Mocar 42%.
PKS SANKOWIA - Mocar 3:2