Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
BadBoys11 Maniek CLUB
l6 Tactiek MANKI
46% Balbezit 54%
53% Spel op eigen helft 47%
13 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 1
44 gemiddelde waardering 46.4
good Schieten solid
good Passen good
good Verdedigen average


2e minuut.
Backofen rent richting de bal. Pacholski met een sublieme pass. Swadźba rent richting de bal. Ciurea onderschept slim de pass. Ciurea schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Mesterházy kopt de bal weg. Dragoş is nu in balbezit. Dragoş met een sublieme pass. Eayres rent richting de bal. Eayres haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Gaita bereikt de bal nog maar net als eerste. Gaspoz verovert de bal door een tackle van achteren. Gaspoz speelt de bal door. Jaramillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaramillo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
BadBoys11 - Maniek CLUB 1:0

9e minuut.
Gyenge kopt de bal weg. Pacholski met een sublieme pass. Niezabitowski met een sublieme pass. Klungelig pakt Gaita de bal. Gaita draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Pacholski bereikt de bal nog maar net als eerste. Pignone onderschept slim de pass. Pignone passt de bal zonder na te denken. Eayres rent richting de bal. Eayres schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Pacholski met een sublieme pass. Klungelig pakt Backofen de bal. Backofen passt de bal met de wreef. Ciurea bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciurea haalt uit met een fantastische trap. Paal! De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

35e minuut.
Vitányi geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dorigato met een snelle inworp. Jaramillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaramillo draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Gherşfeld trapt de bal weg. Backofen controleert de bal met de borst. Dorigato met een sublieme pass. Jaramillo is nu in balbezit. Jaramillo haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

40e minuut.
Klungelig pakt Niezabitowski de bal. Niezabitowski probeert naar een medespeler te passen. Gaspoz is nu in balbezit. Gaita verovert de bal door een tackle van achteren. Gaita haalt uit met een fantastische trap. Paal! Kurşuncuoğlu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Pignone probeert naar een medespeler te passen. Jaramillo is nu in balbezit. Jaramillo schiet op doel. Baždarić probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Gherşfeld probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Gaita bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciurea rent richting de bal. Pacholski bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciurea rent richting de bal. Ciurea draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
BadBoys11 - Maniek CLUB 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BadBoys11 58%, Maniek CLUB 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
BadBoys11 - Maniek CLUB 1:1

46e minuut.
Vitányi geeft een hoge lob. Jaramillo is nu in balbezit. Met opzet legt Ciurea zijn tegenspeler op de grond. Ciurea is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

49e minuut.
Pignone probeert de bal met de borst te controleren. Pignone met een sublieme pass. Podsiadło is nu in balbezit. Eayres verovert de bal door een tackle van achteren. Eayres schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Niezabitowski is nu in balbezit. Inworp. Niezabitowski met de inworp. Eayres bereikt de bal nog maar net als eerste. Eayres geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Pacholski is nu in balbezit. Pacholski passt de bal in één keer door. Backofen is nu in balbezit. Backofen geeft de bal voor. Gaita krijgt zijn hoofd ertegen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

76e minuut.
Gyenge geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Backofen met de inworp. Pacholski met een sublieme pass. Niezabitowski geeft een lange en hoge pass. Kurşuncuoğlu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

78e minuut.
Dorigato speelt de bal door. Pignone rent richting de bal. Pignone passt de bal zonder na te denken. Paulista is nu in balbezit. Paulista schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Gyenge is nu in balbezit. Gyenge speelt de bal door. Klungelig pakt Balduzzi de bal. Gaita rent richting de bal. Gaita schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

85e minuut.
Vitányi speelt de bal door. Gaita bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Swadźba. Swadźba krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BadBoys11 47%, Maniek CLUB 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
BadBoys11 - Maniek CLUB 1:1