Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Mocar K.S. Polonia
mocar2021 Tactiek 5-3-1-1
46% Balbezit 54%
56% Spel op eigen helft 44%
2 Doelpogingen 22
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 5
41.8 gemiddelde waardering 54.1
good Schieten adequate
adequate Passen very good
good Verdedigen solid


1e minuut.
Finazzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Finazzi geeft een lange en hoge pass. Şekerci kopt de bal weg. Oferma bereikt de bal nog maar net als eerste. Oferma haalt uit met een fantastische trap. Vujačić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

4e minuut.
Kuźniewski passt de bal met de wreef. Pelletto bereikt de bal nog maar net als eerste. Pelletto passt de bal zonder na te denken. Oferma rent richting de bal. Oferma haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Şekerci met de inworp. Bläsing is nu in balbezit. Oferma verovert de bal door een tackle van achteren. Oferma schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

12e minuut.
Soulogiannis probeert naar een medespeler te passen. Martínez Márquez bereikt de bal nog maar net als eerste. Oferma verovert de bal door een tackle van achteren. Oferma draait met de bal, schiet en ... Vujačić probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Mocar - K.S. Polonia 0:1

23e minuut.
Oferma rent richting de bal. Oferma geeft een hoge lob. Şekerci is nu in balbezit. Şekerci geeft een lange en hoge pass. Oferma springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

34e minuut.
Klungelig pakt Pelletto de bal. Valencia met een sublieme pass. Kuźniewski geeft de bal voor. Oferma is nu in balbezit. Oferma schiet op doel. Vujačić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Oferma rent richting de bal. Oferma haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Vujačić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

42e minuut.
Na een snelle pass probeert Brkljača de bal onder controle te krijgen. Brkljača geeft een hoge lob. López is nu in balbezit. Oferma onderschept slim de pass. Oferma haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mocar 64%, K.S. Polonia 36%.
Mocar - K.S. Polonia 0:1

46e minuut.
Duque komt het veld opgelopen. Ballatori komt het veld opgelopen.

49e minuut.
Mangabeira verovert de bal door een tackle van achteren. Mangabeira speelt de bal door. Şekerci is nu in balbezit. Şekerci schiet op doel. Vujačić maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Brkljača met een sublieme pass. Musiałek bereikt de bal nog maar net als eerste. Musiałek geeft een hoge lob. Oferma bereikt de bal nog maar net als eerste. Oferma draait met de bal, schiet en ... Vujačić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

64e minuut.
Olejnicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Musiałek verovert de bal door een tackle van achteren. Musiałek geeft een hoge lob. Oferma rent richting de bal. Oferma draait met de bal, schiet en ... Vujačić bokst de bal weg. Şekerci met een sublieme pass. Oferma is nu in balbezit. Oferma schiet op doel. Vujačić probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Mocar - K.S. Polonia 0:2

77e minuut.
Soulogiannis met een sublieme pass. Pelletto rent richting de bal. Pelletto passt de bal met de wreef. Oferma bereikt de bal nog maar net als eerste. Oferma haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

85e minuut.
Guentzel passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Brkljača de bal. Brkljača passt de bal zonder na te denken. Oferma is nu in balbezit. Oferma haalt uit met een fantastische trap. Vujačić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Oferma is nu in balbezit. Oferma haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Mocar - K.S. Polonia 0:3

89e minuut.
Musiałek geeft een hoge lob. Turnbull kopt de bal weg. Oferma is nu in balbezit. Oferma haalt uit met een fantastische trap. Vujačić werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mocar - K.S. Polonia 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mocar 48%, K.S. Polonia 52%.
Mocar - K.S. Polonia 0:4