Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
K.S. Polonia Mocar
5-3-1-1 Tactiek mocar2021
57% Balbezit 43%
38% Spel op eigen helft 62%
17 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 0
55.7 gemiddelde waardering 40.9
very good Schieten adequate
very good Passen average
good Verdedigen solid


3e minuut.
Inworp. Pelletto zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Soulogiannis geeft de bal voor. Şamilsoy bereikt de bal nog maar net als eerste. Şamilsoy haalt uit met een fantastische trap. Vujačić bokst de bal weg.

14e minuut.
Oferma geeft een hoge lob. Daar is Martínez Márquez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Şamilsoy rent richting de bal. Şamilsoy draait met de bal, schiet en ... Vujačić probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
K.S. Polonia - Mocar 1:0

28e minuut.
Şamilsoy probeert de bal aan de voet te houden. Brkljača rent richting de bal. Soulogiannis probeert naar een medespeler te passen. Şamilsoy heeft problemen om de bal te vangen. Şamilsoy haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Soulogiannis met een sublieme pass. Pelletto rent richting de bal. Pelletto passt de bal zonder na te denken. Şamilsoy is nu in balbezit. Şamilsoy schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

38e minuut.
Finazzi probeert naar een medespeler te passen. Na een snelle pass probeert Mangabeira de bal onder controle te krijgen. Pelletto geeft een lange en hoge pass. Şamilsoy krijgt zijn hoofd ertegen. Vujačić probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: K.S. Polonia 44%, Mocar 56%.
K.S. Polonia - Mocar 1:0

48e minuut.
Brkljača bereikt de bal nog maar net als eerste. Brkljača speelt de bal door. Finazzi verovert de bal door een tackle van achteren. Şekerci is nu in balbezit. Şekerci geeft de bal voor. Vujačić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

55e minuut.
Finazzi geeft de bal voor. Martínez Márquez probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Şamilsoy bereikt de bal nog maar net als eerste. Şamilsoy draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Valencia bereikt de bal nog maar net als eerste. Pelletto verovert de bal door een tackle van achteren. Pelletto geeft de bal voor. Şekerci is nu in balbezit. Şekerci schiet op doel. Vujačić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

62e minuut.
Brkljača met de inworp. Şekerci bereikt de bal nog maar net als eerste. Şekerci geeft een hoge lob. Şamilsoy bereikt de bal nog maar net als eerste. Şamilsoy haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Musiałek geeft een lange en hoge pass. Daar is Şekerci, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Şekerci probeert naar een medespeler te passen. Şamilsoy rent richting de bal. Şamilsoy haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

67e minuut.
Klungelig pakt López de bal. Soulogiannis rent richting de bal. Soulogiannis geeft een lange en hoge pass. Şamilsoy is nu in balbezit. Şamilsoy haalt uit met een fantastische trap. Vujačić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Şekerci rent richting de bal. Şekerci schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
K.S. Polonia - Mocar 2:0

90e minuut.
Pelletto rent richting de bal. Pelletto passt de bal met de wreef. Şamilsoy bereikt de bal nog maar net als eerste. Şamilsoy draait met de bal, schiet en ... Vujačić probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
K.S. Polonia - Mocar 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: K.S. Polonia 33%, Mocar 67%.
K.S. Polonia - Mocar 3:0