Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
PKS SANKOWIA Maniek CLUB
Moja Tactiek MANKI
51% Balbezit 49%
40% Spel op eigen helft 60%
15 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
46.4 gemiddelde waardering 43.3
solid Schieten good
solid Passen good
solid Verdedigen average


6e minuut.
Miodziek trapt de bal weg van het doel. Pacholski kopt de bal weg. Jachnik heeft problemen om de bal te vangen. Ciurea is nu in balbezit. Ciurea schiet op doel. Paes kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
PKS SANKOWIA - Maniek CLUB 0:1

12e minuut.
Backofen onderschept slim de pass. Backofen passt de bal zonder na te denken. Ciurea bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciurea haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Meister geeft een hoge lob. Daar is Podsiadło, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sawala bereikt de bal nog maar net als eerste. Sawala haalt uit met een fantastische trap. Gherşfeld werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

22e minuut.
Pacholski kopt de bal weg. Backofen is nu in balbezit. Backofen geeft de bal voor. Gaita rent richting de bal. Gaita schiet op doel. De bal raakt de paal. Paes verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

32e minuut.
Shavit geeft een hoge lob. Meister kopt de bal weg. Miodziek rent richting de bal. Miodziek geeft een hoge lob. Leanca geeft een hoge lob. Gherşfeld probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

37e minuut.
Shavit geeft de bal voor. Zwolski geeft een hoge lob. Baždarić is nu in balbezit. Meister verovert de bal door een tackle van achteren. Meister draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
PKS SANKOWIA - Maniek CLUB 1:1

42e minuut.
Sawala verovert de bal door een tackle van achteren. Sawala probeert naar een medespeler te passen. Meister rent richting de bal. Sawala rent richting de bal. Sawala schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PKS SANKOWIA 40%, Maniek CLUB 60%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
PKS SANKOWIA - Maniek CLUB 1:1

46e minuut.
Baždarić rent richting de bal. Baždarić geeft een lange en hoge pass. Meister kopt de bal weg. Sawala heeft problemen om de bal te vangen. Sawala haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

48e minuut.
Pacholski heeft problemen om de bal te vangen. Pacholski speelt de bal door. Ciurea heeft problemen om de bal te vangen. Gaita bereikt de bal nog maar net als eerste. Gaita draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Sawala kopt de bal weg. Klungelig pakt Vandendriesche de bal. Vandendriesche passt de bal met de wreef. Sawala bereikt de bal nog maar net als eerste. Sawala haalt uit met een fantastische trap. Gherşfeld bokst de bal weg.

60e minuut.
Zwolski bereikt de bal nog maar net als eerste. Zwolski geeft een lange en hoge pass. Niezabitowski kopt de bal weg. Sawala is nu in balbezit. Sawala haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Pacholski is nu in balbezit. Pacholski passt de bal in één keer door. Gaita is nu in balbezit. Gaita haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
PKS SANKOWIA - Maniek CLUB 1:2

69e minuut.
Sinama-Pongolle heeft problemen om de bal te vangen. Shavit bereikt de bal nog maar net als eerste. Shavit passt de bal zonder na te denken. Meister bereikt de bal nog maar net als eerste. Meister draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Gherşfeld probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
PKS SANKOWIA - Maniek CLUB 2:2

71e minuut.
Vitányi geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Zwolski met een snelle inworp. Meister rent richting de bal. Meister geeft een lange en hoge pass. Gherşfeld kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

72e minuut.
Vandendriesche is nu in balbezit. Vandendriesche met een sublieme pass. Meister bereikt de bal nog maar net als eerste. Rokvić geeft een hoge lob. Sawala krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
PKS SANKOWIA - Maniek CLUB 3:2

81e minuut.
Pacholski passt de bal in één keer door. Niezabitowski probeert naar een medespeler te passen. Backofen speelt de bal door. Gaita is nu in balbezit. Gaita draait met de bal, schiet en ... Paes kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PKS SANKOWIA 40%, Maniek CLUB 60%.
PKS SANKOWIA - Maniek CLUB 3:2