Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Mocar Gnojownik Mazowsze
mocar2021 Tactiek Gnojowicka 2
47% Balbezit 53%
52% Spel op eigen helft 48%
4 Doelpogingen 16
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 4
41.3 gemiddelde waardering 46.5
good Schieten solid
adequate Passen adequate
adequate Verdedigen good


10e minuut.
Olejnicki kan de bal niet met de borst controleren. Stange geeft een hoge lob. Tucki rent richting de bal. Tucki haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Mocar - Gnojownik Mazowsze 0:1

23e minuut.
Tucki kopt de bal weg. Ragnarsson rent richting de bal. Ragnarsson passt de bal met de wreef. Tucki is nu in balbezit. Tucki haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

28e minuut.
Mangabeira heeft problemen om de bal te vangen. Barbarski bereikt de bal nog maar net als eerste. Barbarski passt de bal zonder na te denken. Tucki bereikt de bal nog maar net als eerste. Tucki draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Martínez Márquez speelt de bal door. Tucki is nu in balbezit. Tucki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Mocar - Gnojownik Mazowsze 0:2

34e minuut.
Barbarski rent richting de bal. Barbarski passt de bal zonder na te denken. Tucki bereikt de bal nog maar net als eerste. Tucki draait met de bal, schiet en ... Vujačić probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Sędek bereikt de bal nog maar net als eerste. Sędek geeft een hoge lob. Paskuda kan de bal niet met de borst controleren. Concas is nu in balbezit. Concas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Mocar - Gnojownik Mazowsze 1:2

41e minuut.
Baetti bereikt de bal nog maar net als eerste. Baetti passt de bal met de wreef. Paskuda met een sublieme pass. Ragnarsson is nu in balbezit. Ragnarsson geeft een lange en hoge pass. Vujačić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Tucki maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mocar 49%, Gnojownik Mazowsze 51%.
Mocar - Gnojownik Mazowsze 1:2

53e minuut.
Baetti geeft een lange en hoge pass. Finazzi kopt de bal weg. López heeft problemen om de bal te vangen. Konradowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Konradowski schiet op doel. Vujačić bokst de bal weg.

59e minuut.
Finazzi rent richting de bal. Ragnarsson verovert de bal door een tackle van achteren. Ragnarsson passt de bal zonder na te denken. Tucki is nu in balbezit. Tucki draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

64e minuut.
Ragnarsson is nu in balbezit. Ragnarsson geeft een lange en hoge pass. Mangabeira heeft problemen om de bal te vangen. Barbarski rent richting de bal. Barbarski haalt uit met een fantastische trap. Vujačić bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Mocar - Gnojownik Mazowsze 1:3

77e minuut.
Concas probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Olejnicki met een sublieme pass. Corpataux geeft de bal voor. Tucki rent richting de bal. Tucki haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Ragnarsson bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Ragnarsson speelt de bal door. Corpataux rent richting de bal. Tucki is nu in balbezit. Tucki draait met de bal, schiet en ... Vujačić werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mocar - Gnojownik Mazowsze 1:4

89e minuut.
Ragnarsson is nu in balbezit. Ragnarsson geeft een lange en hoge pass. Bläsing probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Barbarski bereikt de bal nog maar net als eerste. Barbarski draait met de bal, schiet en ... Vujačić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mocar 55%, Gnojownik Mazowsze 45%.
Mocar - Gnojownik Mazowsze 1:4