Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
K.S. Polonia Bulbulizator
5-3-1-1 Tactiek 2
56% Balbezit 44%
32% Spel op eigen helft 68%
11 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
53.4 gemiddelde waardering 39.5
adequate Schieten adequate
very good Passen average
solid Verdedigen good


3e minuut.
Soulogiannis rent richting de bal. Soulogiannis geeft een lange en hoge pass. Oferma is nu in balbezit. Oferma schiet op doel. Buha maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
K.S. Polonia - Bulbulizator 1:0

7e minuut.
Irmscher passt de bal met de wreef. Borodycz speelt de bal door. Musiałek probeert naar een medespeler te passen. Oferma rent richting de bal. Oferma schiet op doel. Buha probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Paal!

10e minuut.
Guentzel geeft de bal voor. Şekerci kopt de bal weg. Klungelig pakt Dyduch de bal. Oferma bereikt de bal nog maar net als eerste. Oferma haalt uit met een fantastische trap. Buha bokst de bal weg.

16e minuut.
Chiappuzzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Pelletto verovert de bal door een tackle van achteren. Pelletto geeft een lange en hoge pass. Oferma is nu in balbezit. Oferma schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Irmscher zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Brion bereikt de bal nog maar net als eerste. Brion passt de bal in één keer door. Chiappuzzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiappuzzi haalt uit met een fantastische trap. Wawra probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
K.S. Polonia - Bulbulizator 1:1

36e minuut.
Musiałek probeert naar een medespeler te passen. Chiappuzzi rent richting de bal. Soulogiannis tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Chiappuzzi raakt geblesseerd tijdens het duel. Brion komt bij de bal en schiet.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Clark is nu in balbezit. Clark speelt de bal door. Burlan bereikt de bal nog maar net als eerste. Burlan schiet op doel. Wawra maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: K.S. Polonia 43%, Bulbulizator 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
K.S. Polonia - Bulbulizator 1:1

66e minuut.
Pietrzyk verovert de bal door een tackle van achteren. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Pelletto geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Oferma maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
K.S. Polonia - Bulbulizator 2:1

75e minuut.
Şekerci rent richting de bal. Şekerci geeft een hoge lob. Oferma bereikt de bal nog maar net als eerste. Oferma schiet op doel. Buha maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
K.S. Polonia - Bulbulizator 3:1

84e minuut.
Klungelig pakt Pelletto de bal. Clark speelt de bal door. Brion geeft een hoge lob. Burlan is nu in balbezit. Burlan haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Vall geeft een lange en hoge pass. Inworp. Brkljača met de inworp. Şekerci speelt de bal door. Brkljača geeft de bal voor. Buha verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: K.S. Polonia 22%, Bulbulizator 78%.
K.S. Polonia - Bulbulizator 3:1