Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Klucha Team fc zarzew 78
taktyka zwykła Tactiek 6b
49% Balbezit 51%
42% Spel op eigen helft 58%
19 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
61 gemiddelde waardering 58.4
excellent Schieten formidable
very good Passen solid
excellent Verdedigen excellent


7e minuut.
Pietrzak speelt de bal door. Barrios is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Swartenbroucks. Swartenbroucks krijgt een gele kaart.

12e minuut.
Fagula is nu in balbezit. Fagula probeert naar een medespeler te passen. Barrios bereikt de bal nog maar net als eerste. Barrios haalt uit met een fantastische trap. Kazimierowicz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Klucha Team - fc zarzew 78 1:0

15e minuut.
Parentin passt de bal in één keer door. Swartenbroucks onderschept slim de pass. Ribarov bereikt de bal nog maar net als eerste. Ribarov schiet op doel. Kazimierowicz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Klucha Team - fc zarzew 78 2:0

16e minuut.
Guirado verovert de bal door een tackle van achteren. Guirado geeft een hoge lob. Yalamov kopt de bal weg. Ghica is nu in balbezit. Ghica schiet op doel. Mânzeanu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

19e minuut.
Demeter probeert de bal aan de voet te houden. Guirado met een sublieme pass. Ghica rent richting de bal. Ghica haalt uit met een fantastische trap. Mânzeanu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Klucha Team - fc zarzew 78 2:1

26e minuut.
Ignaciuk kopt de bal weg. Klungelig pakt Caridad de bal. Yalamov rent richting de bal. Yalamov schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Ghica bereikt de bal nog maar net als eerste. Ghica schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Klucha Team - fc zarzew 78 2:2

37e minuut.
Swartenbroucks probeert naar een medespeler te passen. Buitenspel voor Ghica. Goede buitenspelval van de verdediging. Pietrzak neemt vlug de vrije trap. Barrios bereikt de bal nog maar net als eerste. Barrios haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

40e minuut.
Pietrzak is nu in balbezit. Pietrzak passt de bal in één keer door. Fagula met een sublieme pass. Barrios is nu in balbezit. Barrios draait met de bal, schiet en ... Kazimierowicz bokst de bal weg.

42e minuut.
Tatar bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Pamungkas. Tatar raakt geblesseerd tijdens het duel. Tatar zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Parentin kopt de bal weg. Barrios bereikt de bal nog maar net als eerste. Barrios haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

44e minuut.
Ignaciuk rent richting de bal. Ignaciuk passt de bal in één keer door. Tatar is nu in balbezit. Yalamov verovert de bal door een tackle van achteren. Yalamov haalt uit met een fantastische trap. Mânzeanu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Demeter heeft problemen om de bal te vangen. Ghica bereikt de bal nog maar net als eerste. Ghica schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Klucha Team - fc zarzew 78 2:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Klucha Team 46%, fc zarzew 78 54%.
Klucha Team - fc zarzew 78 2:3

46e minuut.
Halid komt het veld opgelopen. Jakl komt het veld opgelopen.

49e minuut.
Barrios rent richting de bal. Asta verovert de bal door een tackle van achteren. Asta geeft een lange en hoge pass. Caridad kopt de bal weg. Fagula geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Pietrzak kopt de bal weg. Mariani heeft problemen om de bal te vangen. Bloch onderschept slim de pass. Bloch haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Klucha Team - fc zarzew 78 3:3

52e minuut.
Fagula probeert naar een medespeler te passen. Barrios rent richting de bal. Bloch rent richting de bal. Bloch draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Klucha Team - fc zarzew 78 4:3

56e minuut.
Fagula met een sublieme pass. Swartenbroucks bereikt de bal nog maar net als eerste. Bloch verovert de bal door een tackle van achteren. Bloch schiet op doel. Kazimierowicz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Klucha Team - fc zarzew 78 5:3

60e minuut.
Klungelig pakt Demeter de bal. Guirado is nu in balbezit. Guirado speelt de bal door. Ghica is nu in balbezit. Ghica draait met de bal, schiet en ... Mânzeanu bokst de bal weg.

66e minuut.
Fagula onderschept slim de pass. Fagula probeert naar een medespeler te passen. Bloch is nu in balbezit. Bloch draait met de bal, schiet en ... Swartenbroucks probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Paal!
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Demeter heeft problemen om de bal te vangen. Ghica bereikt de bal nog maar net als eerste. Nitecki tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Nitecki krijgt een gele kaart.

79e minuut.
Swartenbroucks geeft een lange en hoge pass. Yalamov rent richting de bal. Demeter bereikt de bal nog maar net als eerste. Ghica verovert de bal door een tackle van achteren. Ghica haalt uit met een fantastische trap. Mânzeanu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Klucha Team - fc zarzew 78 5:4

82e minuut.
Halid heeft problemen om de bal te vangen. Bloch rent richting de bal. Bloch passt de bal met de wreef. Barrios bereikt de bal nog maar net als eerste. Barrios draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Penadinho probeert naar een medespeler te passen. Guirado bereikt de bal nog maar net als eerste. Guirado speelt de bal door. Ghica is nu in balbezit. Ghica haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

88e minuut.
Caridad kopt de bal weg. Klungelig pakt Pamungkas de bal. Pamungkas speelt de bal door. Yalamov rent richting de bal. Yalamov schiet op doel. Mânzeanu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Ghica is nu in balbezit. Ghica schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Klucha Team - fc zarzew 78 5:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Klucha Team 38%, fc zarzew 78 62%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Klucha Team - fc zarzew 78 5:5