Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
fc zarzew 78 Klucha Team
6b Tactiek taktyka zwykła
52% Balbezit 48%
65% Spel op eigen helft 35%
3 Doelpogingen 12
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
60.3 gemiddelde waardering 60.9
zeer goed Schieten uitstekend
zeer goed Passen zeer goed
formidabel Verdedigen uitstekend


14e minuut.
Penadinho bereikt de bal nog maar net als eerste. Penadinho passt de bal zonder na te denken. Ghica rent richting de bal. Ghica schiet op doel. Mânzeanu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
fc zarzew 78 - Klucha Team 1:0

19e minuut.
Demeter speelt de bal door. Pamungkas is nu in balbezit. Ribarov rent richting de bal. Pamungkas verovert de bal door een tackle van achteren. Pamungkas haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Borýsek speelt de bal door. Ribarov rent richting de bal. Ribarov passt de bal in één keer door. Tasić is nu in balbezit. Tasić haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Tatar passt de bal met de wreef. Parentin rent richting de bal. Parentin speelt de bal door. Tasić rent richting de bal. Tasić haalt uit met een fantastische trap. Contreras probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

29e minuut.
Ribarov probeert naar een medespeler te passen. Bloch rent richting de bal. Bloch passt de bal zonder na te denken. Borýsek is nu in balbezit. Borýsek schiet op doel. Contreras kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Parentin zal de hoekschop nemen. Ribarov kopt de bal weg. Tasić rent richting de bal. Tasić schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Demeter onderschept slim de pass. Demeter met een sublieme pass. Tasić rent richting de bal. Tasić haalt uit met een fantastische trap. Contreras probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
fc zarzew 78 - Klucha Team 1:1

45e minuut.
Bloch rent richting de bal. Bloch speelt de bal door. Daar is Tasić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tasić draait met de bal, schiet en ... Contreras werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
fc zarzew 78 - Klucha Team 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc zarzew 78 69%, Klucha Team 31%.
fc zarzew 78 - Klucha Team 1:2

46e minuut.
Răscanu komt het veld opgelopen. Halid komt het veld opgelopen.

57e minuut.
Tatar speelt de bal door. Penadinho is nu in balbezit. Penadinho passt de bal in één keer door. Ghica is nu in balbezit. Ghica draait met de bal, schiet en ... Mânzeanu bokst de bal weg.

71e minuut.
Demeter geeft een hoge lob. Ribarov is nu in balbezit. Pamungkas verovert de bal door een tackle van achteren. Pamungkas met een sublieme pass. Vojnić is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
fc zarzew 78 - Klucha Team 2:2

76e minuut.
Pietrzak speelt de bal door. Tasić rent richting de bal. Tasić passt de bal zonder na te denken. Borýsek rent richting de bal. Borýsek draait met de bal, schiet en ... Contreras probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

84e minuut.
Parentin speelt de bal door. Tasić is nu in balbezit. Tasić passt de bal met de wreef. Borýsek rent richting de bal. Borýsek haalt uit met een fantastische trap. Contreras probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc zarzew 78 61%, Klucha Team 39%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
fc zarzew 78 - Klucha Team 2:2