Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ManchesterUn -GROM-
NEW Tactiek KFC
50% Balbezit 50%
60% Spel op eigen helft 40%
8 Doelpogingen 17
2 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
43.8 gemiddelde waardering 53.2
adequate Schieten good
adequate Passen very good
solid Verdedigen solid


7e minuut.
Garay met een snelle inworp. Bierwitz rent richting de bal. Walliser onderschept slim de pass. Walliser geeft een lange en hoge pass. Lesz krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
ManchesterUn - -GROM- 0:1

11e minuut.
Walliser rent richting de bal. Walliser passt de bal met de wreef. Sevim heeft problemen om de bal te vangen. Lesz bereikt de bal nog maar net als eerste. Lesz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Doliński rent richting de bal. Aboim rent richting de bal. Aboim passt de bal zonder na te denken. Lesz bereikt de bal nog maar net als eerste. Lesz schiet op doel. Nezirović kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

16e minuut.
Nezirović trapt de bal weg van het doel. Ciubotariu kopt de bal weg. Marquini heeft problemen om de bal te vangen. Brosch bereikt de bal nog maar net als eerste. Brosch draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Brosch is nu in balbezit. Huzior begaat een overtreding. Brosch raakt geblesseerd tijdens het duel. Bonicelli wilt de vrije trap nemen. Orczyk speelt de bal door. Niewiarowski kopt de bal weg. Garay bereikt de bal nog maar net als eerste. Garay geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Sevim verovert de bal door een tackle van achteren. Sevim geeft de bal voor. Brosch kopt de bal weg. Aboim is nu in balbezit. Aboim schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Niewiarowski heeft problemen om de bal te vangen. Walliser verovert de bal door een tackle van achteren. Garay is nu in balbezit. Garay geeft de bal voor. Lesz krijgt zijn hoofd ertegen. Nezirović probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
ManchesterUn - -GROM- 0:2

44e minuut.
Garay met een snelle inworp. Aboim rent richting de bal. Aboim probeert naar een medespeler te passen. Walliser rent richting de bal. Walliser draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

44e minuut.
Garay met een snelle inworp. Aboim rent richting de bal. Aboim probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Walliser de bal. Walliser draait met de bal, schiet en ... Nezirović probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

45e minuut.
Bierwitz geeft een lange en hoge pass. Inworp. Garay met een snelle inworp. Aboim is nu in balbezit. Aboim haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ManchesterUn 65%, -GROM- 35%.
ManchesterUn - -GROM- 0:2

50e minuut.
Doliński kan de bal niet met de borst controleren. Doliński met een sublieme pass. Huzior probeert naar een medespeler te passen. Garay is nu in balbezit. Garay geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Bierwitz geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gil met de inworp. Garay rent richting de bal. Garay geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat.

72e minuut.
Bonicelli passt de bal met de wreef. Marquini rent richting de bal. Marquini passt de bal zonder na te denken. Brosch rent richting de bal. Brosch haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

87e minuut.
Morote geeft een hoge lob. Inworp. Topolski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bonicelli is nu in balbezit. Bonicelli geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ManchesterUn 54%, -GROM- 46%.
ManchesterUn - -GROM- 0:2