Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
-GROM- ManchesterUn
KFC Tactiek NEW
52% Balbezit 48%
37% Spel op eigen helft 63%
18 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
53 gemiddelde waardering 39.9
good Schieten adequate
very good Passen average
good Verdedigen good


10e minuut.
Bonicelli probeert naar een medespeler te passen. Brosch heeft problemen om de bal te vangen. Băsescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Brosch onderschept slim de pass. Brosch schiet op doel. Orczyk verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

12e minuut.
Lesz passt de bal met de wreef. Walliser is nu in balbezit. Bierwitz bereikt de bal nog maar net als eerste. Walliser onderschept slim de pass. Walliser draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Aboim rent richting de bal. Aboim geeft een lange en hoge pass. Walliser heeft problemen om de bal te vangen. Walliser schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
-GROM- - ManchesterUn 1:0

19e minuut.
Morote kopt de bal weg. Vulpe probeert de bal met de borst te controleren. Aboim probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Walliser de bal. Walliser schiet op doel. Paal!

20e minuut.
Sevim is nu in balbezit. Sevim geeft een lange en hoge pass. Inworp. Vulpe met de inworp. Aboim geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Walliser maakt een snoekduik en kopt de bal. Nezirović verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

26e minuut.
Garay rent richting de bal. Garay geeft een lange en hoge pass. Lesz kopt de bal weg. Vulpe geeft de bal voor. Lesz krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Eleutério bereikt de bal nog maar net als eerste. Aboim onderschept slim de pass. Aboim probeert naar een medespeler te passen. Lesz rent richting de bal. Lesz schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Bierwitz geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Garay zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Aboim bereikt de bal nog maar net als eerste. Aboim geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Klungelig pakt Brosch de bal. Huzior bereikt de bal nog maar net als eerste. Huzior passt de bal in één keer door. Vulpe bereikt de bal nog maar net als eerste. Vulpe geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: -GROM- 35%, ManchesterUn 65%.
-GROM- - ManchesterUn 1:0

47e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Garay met de inworp. Huzior geeft een hoge lob. Walliser maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Aboim rent richting de bal. Aboim geeft een hoge lob. Lesz rent richting de bal. Lesz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
-GROM- - ManchesterUn 2:0

67e minuut.
Klungelig pakt Niewiarowski de bal. Walliser onderschept slim de pass. Walliser passt de bal zonder na te denken. Lesz bereikt de bal nog maar net als eerste. Lesz schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

71e minuut.
Bierwitz verovert de bal door een tackle van achteren. Bierwitz geeft de bal voor. Morote geeft de bal voor. Vulpe geeft een hoge lob. Walliser krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
İlke neemt vlug de vrije trap. Niewiarowski controleert de bal met de borst. Garay is nu in balbezit. Garay geeft een hoge lob. Walliser maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
-GROM- - ManchesterUn 3:0

82e minuut.
Huzior probeert naar een medespeler te passen. Aboim is nu in balbezit. Doliński legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Doliński krijgt een gele kaart. Aboim raakt geblesseerd tijdens het duel. Lesz neemt de penalty, wat een uithaal!
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Mercedes rent richting de bal. Mercedes passt de bal in één keer door. Marquini is nu in balbezit. Marquini haalt uit met een fantastische trap. Orczyk maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
-GROM- - ManchesterUn 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: -GROM- 38%, ManchesterUn 62%.
-GROM- - ManchesterUn 3:1