Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Hooligans Goleniów ;D Sikawaspor
Defend Tactiek san miguel
38% Balbezit 62%
73% Spel op eigen helft 27%
0 Doelpogingen 27
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
47.3 gemiddelde waardering 46.6
solide Schieten zeer goed
matig Passen goed
zwak Verdedigen zeer goed


3e minuut.
Fanella speelt de bal door. Benčík rent richting de bal. Benčík passt de bal met de wreef. Luciano is nu in balbezit. Luciano draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Hooligans Goleniów ;D - Sikawaspor 0:1

8e minuut.
Luciano bereikt de bal nog maar net als eerste. Obrejan onderschept slim de pass. Benčík is nu in balbezit. Benčík haalt uit met een fantastische trap. Ragaman werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hooligans Goleniów ;D - Sikawaspor 0:2

11e minuut.
Fanella zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Jilavu probeert naar een medespeler te passen. Rommens probeert naar een medespeler te passen. Luciano bereikt de bal nog maar net als eerste. Luciano haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Na een snelle pass probeert Câmpeanu de bal onder controle te krijgen. Jilavu is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Casanova. Casanova krijgt een gele kaart. Jilavu wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Jilavu kan niet meer verder spelen. Westhausen komt het veld opgelopen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Nehm neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Daar is Czarnotta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Luciano bereikt de bal nog maar net als eerste. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

18e minuut.
Zafertepe geeft een lange en hoge pass. Rommens kopt de bal weg. Luciano met een sublieme pass. Nehm is nu in balbezit. Nehm haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Casanova rent richting de bal. Benčík onderschept slim de pass. Benčík met een sublieme pass. Luciano bereikt de bal nog maar net als eerste. Luciano haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Zafertepe rent richting de bal. Westhausen verovert de bal door een tackle van achteren. Westhausen met een sublieme pass. Luciano is nu in balbezit. Luciano schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Câmpeanu is nu in balbezit. Benčík onderschept slim de pass. Benčík passt de bal in één keer door. Luciano is nu in balbezit. Luciano draait met de bal, schiet en ... Ragaman bokst de bal weg.

42e minuut.
Ragaman trapt de bal weg van het doel. Rommens kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Czarnotta de bal onder controle te krijgen. Luciano bereikt de bal nog maar net als eerste. Luciano haalt uit met een fantastische trap. Ragaman kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

43e minuut.
Fanella met een sublieme pass. Luciano rent richting de bal. Luciano passt de bal met de wreef. Nehm rent richting de bal. Nehm haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hooligans Goleniów ;D 71%, Sikawaspor 29%.
Hooligans Goleniów ;D - Sikawaspor 0:2

48e minuut.
Luciano is nu in balbezit. Nehm bereikt de bal nog maar net als eerste. Luciano bereikt de bal nog maar net als eerste. Luciano schiet op doel. Na een snelle pass probeert Benčík de bal onder controle te krijgen. Ragaman kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Czarnotta de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hooligans Goleniów ;D - Sikawaspor 0:3

56e minuut.
Benčík speelt de bal door. Fanella heeft problemen om de bal te vangen. Fanella speelt de bal door. Nehm is nu in balbezit. Nehm draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Benčík is nu in balbezit. Luciano is nu in balbezit. Luciano passt de bal zonder na te denken. Nehm rent richting de bal. Nehm haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Westhausen probeert naar een medespeler te passen. Luciano bereikt de bal nog maar net als eerste. Luciano passt de bal in één keer door. Nehm is nu in balbezit. Nehm draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Câmpeanu kan de bal niet met de borst controleren. Mitrinović is nu in balbezit. Mitrinović speelt de bal door. Benčík bereikt de bal nog maar net als eerste. Benčík schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Pałasiewicz geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Westhausen met de inworp. Benčík bereikt de bal nog maar net als eerste. Benčík haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hooligans Goleniów ;D 75%, Sikawaspor 25%.
Hooligans Goleniów ;D - Sikawaspor 0:3