Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sikawaspor Hooligans Goleniów ;D
san miguel Tactiek nowa442
51% Balbezit 49%
62% Spel op eigen helft 38%
6 Doelpogingen 19
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
50.9 gemiddelde waardering 55.5
very good Schieten very good
solid Passen good
excellent Verdedigen solid


4e minuut.
Luciano bereikt de bal nog maar net als eerste. Czarnotta verovert de bal door een tackle van achteren. Czarnotta geeft een lange en hoge pass. Papajec bereikt de bal nog maar net als eerste. Papajec haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Pałasiewicz is nu in balbezit. Nehm begaat een overtreding. Pałasiewicz is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Pałasiewicz zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Papajec kopt de bal weg. Casanova probeert naar een medespeler te passen. Duvarcıoğlu is nu in balbezit. Duvarcıoğlu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Zafertepe probeert naar een medespeler te passen. Duvarcıoğlu rent richting de bal. Duvarcıoğlu passt de bal zonder na te denken. Papajec is nu in balbezit. Papajec schiet op doel. Janz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

22e minuut.
Câmpeanu verovert de bal door een tackle van achteren. Câmpeanu geeft een lange en hoge pass. Duvarcıoğlu is nu in balbezit. Papajec rent richting de bal. Papajec haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Casanova probeert naar een medespeler te passen. Gniadkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gniadkowski passt de bal met de wreef. Papajec bereikt de bal nog maar net als eerste. Papajec schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Nehm rent richting de bal. Pałasiewicz onderschept slim de pass. Pałasiewicz met een sublieme pass. Duvarcıoğlu is nu in balbezit. Duvarcıoğlu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Wieniawa probeert de bal aan de voet te houden. Carcache bereikt de bal nog maar net als eerste. Carcache probeert naar een medespeler te passen. Wingert is nu in balbezit. Wingert draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Duvarcıoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Jilavu onderschept slim de pass. Jilavu geeft de bal voor. Carcache rent richting de bal. Carcache draait met de bal, schiet en ... Ragaman bokst de bal weg.

40e minuut.
Duvarcıoğlu rent richting de bal. Zafertepe is nu in balbezit. Zafertepe passt de bal in één keer door. Duvarcıoğlu is nu in balbezit. Duvarcıoğlu draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sikawaspor 55%, Hooligans Goleniów ;D 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Sikawaspor - Hooligans Goleniów ;D 0:0

57e minuut.
Gniadkowski probeert naar een medespeler te passen. Papajec rent richting de bal. Fanella onderschept slim de pass. Rommens met een sublieme pass. Zafertepe bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Carcache met een sublieme pass. Luciano rent richting de bal. Rommens speelt de bal door. Nehm bereikt de bal nog maar net als eerste. Nehm haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Mitrinović probeert de bal met de borst te controleren. Gniadkowski onderschept slim de pass. Gniadkowski passt de bal zonder na te denken. Papajec is nu in balbezit. Papajec haalt uit met een fantastische trap. Janz bokst de bal weg.

61e minuut.
Câmpeanu passt de bal zonder na te denken. Falzetti Giusti verovert de bal door een tackle van achteren. Papajec rent richting de bal. Papajec schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sikawaspor - Hooligans Goleniów ;D 0:1

65e minuut.
Câmpeanu geeft een lange en hoge pass. Jilavu rent richting de bal. Zafertepe schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Zafertepe krijgt een gele kaart. Jilavu wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Jilavu kan niet meer verder spelen. Cruchaga komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Bonnier bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonnier passt de bal met de wreef. Duvarcıoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Papajec is nu in balbezit. Papajec draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sikawaspor - Hooligans Goleniów ;D 0:2

81e minuut.
Cruchaga geeft een hoge lob. Pałasiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Pałasiewicz passt de bal met de wreef. Papajec is nu in balbezit. Papajec schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

84e minuut.
Falzetti Giusti geeft een hoge lob. Inworp. Gniadkowski met een snelle inworp. Casanova geeft de bal voor. Papajec springt en kopt de bal. Janz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

85e minuut.
Giedris geeft een lange en hoge pass. Daar is Nehm, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nehm met een sublieme pass. Luciano is nu in balbezit. Luciano schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sikawaspor 68%, Hooligans Goleniów ;D 32%.
Sikawaspor - Hooligans Goleniów ;D 0:2