Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Knyszyn Zamek Bandyci Szczecin
wyjebista Tactiek 4-1-3-2
44% Balbezit 56%
77% Spel op eigen helft 23%
1 Doelpogingen 22
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
39.1 gemiddelde waardering 45.5
matig Schieten solide
redelijk Passen solide
solide Verdedigen solide


19e minuut.
Januszczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Januszczak geeft een lange en hoge pass. Jacobi speelt de bal door. Dytłow is nu in balbezit. Dytłow schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Knyszyn Zamek - Bandyci Szczecin 0:1

31e minuut.
Januszczak probeert naar een medespeler te passen. Olszański probeert naar een medespeler te passen. Dytłow is nu in balbezit. Dytłow haalt uit met een fantastische trap. Jaime maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Knyszyn Zamek - Bandyci Szczecin 0:2

34e minuut.
Kowal kopt de bal weg. Jacobi heeft problemen om de bal te vangen. Jacobi probeert naar een medespeler te passen. Załęski bereikt de bal nog maar net als eerste. Załęski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Hanáček is nu in balbezit. Hanáček probeert naar een medespeler te passen. Ventura speelt de bal door. Klungelig pakt Dytłow de bal. Dytłow haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Ventura met een snelle inworp. Januszczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Januszczak met een sublieme pass. Dytłow bereikt de bal nog maar net als eerste. Dytłow draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Knyszyn Zamek 73%, Bandyci Szczecin 27%.
FC Knyszyn Zamek - Bandyci Szczecin 0:2

51e minuut.
Sümerli passt de bal zonder na te denken. Olszański bereikt de bal nog maar net als eerste. Olszański passt de bal in één keer door. Daar is Załęski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Załęski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Knyszyn Zamek - Bandyci Szczecin 0:3

52e minuut.
Skrzyński komt het veld opgelopen. Minh Hòa komt het veld opgelopen.

54e minuut.
Hanáček passt de bal met de wreef. Gołosz is nu in balbezit. Gołosz met een sublieme pass. Radłowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Radłowski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Olszański geeft de bal voor. Januszczak heeft problemen om de bal te vangen. Januszczak passt de bal in één keer door. Jacobi is nu in balbezit. Jacobi haalt uit met een fantastische trap. Jaime probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Sümerli rent richting de bal. Dytłow verovert de bal door een tackle van achteren. Dytłow schiet op doel. Jaime bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Knyszyn Zamek - Bandyci Szczecin 0:4

63e minuut.
Jacobi passt de bal met de wreef. Załęski rent richting de bal. Szewc rent richting de bal. Załęski verovert de bal door een tackle van achteren. Załęski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Knyszyn Zamek - Bandyci Szczecin 0:5

68e minuut.
Jacobi passt de bal zonder na te denken. Dytłow rent richting de bal. Szewc is nu in balbezit. Dytłow verovert de bal door een tackle van achteren. Dytłow schiet op doel. Jaime verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Gołosz controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Petelinek komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Skrzyński geeft een lange en hoge pass. Januszczak kopt de bal weg. Klungelig pakt Udovičić de bal. Petelinek bereikt de bal nog maar net als eerste. Petelinek draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Olszański met een snelle inworp. Jacobi is nu in balbezit. Jacobi probeert naar een medespeler te passen. Petelinek rent richting de bal. Petelinek draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Skrzyński geeft een lange en hoge pass. Tschauner geeft een hoge lob. Januszczak kopt de bal weg. Petelinek is nu in balbezit. Petelinek draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Inworp. Ventura met de inworp. Januszczak met een sublieme pass. Klungelig pakt Petelinek de bal. Petelinek haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Knyszyn Zamek - Bandyci Szczecin 0:6

79e minuut.
Szewc rent richting de bal. Petelinek onderschept slim de pass. Petelinek passt de bal in één keer door. Załęski rent richting de bal. Załęski haalt uit met een fantastische trap. Jaime bokst de bal weg. Paal!

85e minuut.
Jaime speelt de bal door. Januszczak kopt de bal weg. Szewc heeft problemen om de bal te vangen. Petelinek bereikt de bal nog maar net als eerste. Petelinek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Knyszyn Zamek - Bandyci Szczecin 0:7

87e minuut.
Jacobi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Januszczak is nu in balbezit. Januszczak probeert naar een medespeler te passen. Załęski is nu in balbezit. Załęski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Knyszyn Zamek 81%, Bandyci Szczecin 19%.
FC Knyszyn Zamek - Bandyci Szczecin 0:7