Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
-GROM- fc zarzew 78
KFC Tactiek 6b
48% Balbezit 52%
51% Spel op eigen helft 49%
8 Doelpogingen 14
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
53.4 gemiddelde waardering 59.1
goed Schieten uitstekend
zeer goed Passen zeer goed
solide Verdedigen formidabel


4e minuut.
Ignaciuk rent richting de bal. Ignaciuk passt de bal in één keer door. Huzior probeert naar een medespeler te passen. Vulpe bereikt de bal nog maar net als eerste. Vulpe geeft de bal voor. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

12e minuut.
Guirado probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Huzior bereikt de bal nog maar net als eerste. Guirado onderschept slim de pass. Guirado passt de bal in één keer door. Yalamov is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
-GROM- - fc zarzew 78 0:1

15e minuut.
Pamungkas speelt de bal door. Yalamov is nu in balbezit. Daar is Yalamov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Yalamov schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
-GROM- - fc zarzew 78 0:2

23e minuut.
Vulpe is nu in balbezit. Vulpe geeft een hoge lob. Walliser is nu in balbezit. Walliser draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
-GROM- - fc zarzew 78 1:2

30e minuut.
Garay onderschept slim de pass. Garay probeert naar een medespeler te passen. Lesz is nu in balbezit. Lesz schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
-GROM- - fc zarzew 78 2:2

35e minuut.
Garay geeft een hoge lob. Walliser kopt de bal weg. Daar is Asta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lesz bereikt de bal nog maar net als eerste. Lesz schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Băsescu heeft problemen om de bal te vangen. Ghica is nu in balbezit. Ghica passt de bal in één keer door. Yalamov rent richting de bal. Yalamov schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
İlke probeert de bal met de borst te controleren. Yalamov rent richting de bal. İlke verovert de bal door een tackle van achteren. Ghica verovert de bal door een tackle van achteren. Ghica haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
-GROM- - fc zarzew 78 2:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: -GROM- 46%, fc zarzew 78 54%.
-GROM- - fc zarzew 78 2:3

46e minuut.
Halid komt het veld opgelopen. Jakl komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Ghica passt de bal zonder na te denken. Lesz met een sublieme pass. Aboim heeft problemen om de bal te vangen. Ghica rent richting de bal. Ghica schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

49e minuut.
Yalamov passt de bal in één keer door. Jakl is nu in balbezit. Jakl passt de bal met de wreef. Guirado bereikt de bal nog maar net als eerste. Guirado schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Orczyk werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

50e minuut.
Daar is Ghica, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Guirado rent richting de bal. Guirado passt de bal met de wreef. Ghica bereikt de bal nog maar net als eerste. Ghica draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Guirado passt de bal met de wreef. Penadinho bereikt de bal nog maar net als eerste. Penadinho met een sublieme pass. Ghica bereikt de bal nog maar net als eerste. Ghica geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Guirado kopt de bal weg. Daar is Ghica, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Morote speelt de bal door. Vulpe is nu in balbezit. Vulpe haalt uit met een fantastische trap. Kazimierowicz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

75e minuut.
Yalamov is nu in balbezit. Yalamov passt de bal in één keer door. Pamungkas is nu in balbezit. Pamungkas geeft een hoge lob. Ghica krijgt zijn hoofd ertegen. Orczyk kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

76e minuut.
Penadinho is nu in balbezit. Penadinho geeft een lange en hoge pass. Ghica rent richting de bal. Ghica haalt uit met een fantastische trap. Orczyk werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
-GROM- - fc zarzew 78 2:4

86e minuut.
İlke bereikt de bal nog maar net als eerste. Yalamov rent richting de bal. Huzior tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Huzior krijgt een gele kaart.

87e minuut.
Vulpe passt de bal met de wreef. Walliser rent richting de bal. Walliser passt de bal in één keer door. Lesz heeft problemen om de bal te vangen. Lesz schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

90e minuut.
Swartenbroucks heeft problemen om de bal te vangen. Swartenbroucks geeft een hoge lob. Inworp. Garay met een snelle inworp. Huzior geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: -GROM- 57%, fc zarzew 78 43%.
-GROM- - fc zarzew 78 2:4