Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ManchesterUn Klucha Team
NEW Tactiek taktyka zwykła
48% Balbezit 52%
66% Spel op eigen helft 34%
7 Doelpogingen 15
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
45.5 gemiddelde waardering 59
goed Schieten uitstekend
redelijk Passen zeer goed
solide Verdedigen zeer goed


7e minuut.
Bloch onderschept slim de pass. Bloch passt de bal zonder na te denken. Barrios rent richting de bal. Barrios draait met de bal, schiet en ... Nezirović probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ManchesterUn - Klucha Team 0:1

11e minuut.
Ribarov is nu in balbezit. Niewiarowski onderschept slim de pass. Mercedes is nu in balbezit. Mercedes geeft een hoge lob. Brosch krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

12e minuut.
Doliński kopt de bal weg. Nitecki rent richting de bal. Brosch onderschept slim de pass. Brosch schiet op doel. Mânzeanu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
ManchesterUn - Klucha Team 1:1

14e minuut.
Ribarov rent richting de bal. Ribarov passt de bal in één keer door. Fagula met een sublieme pass. Daar is Barrios, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Barrios draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Nezirović probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Bloch is nu in balbezit. Bloch haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ManchesterUn - Klucha Team 1:2

14e minuut.
Marquini passt de bal zonder na te denken. Inworp. Parentin met de inworp. Fagula rent richting de bal. Fagula passt de bal met de wreef.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Fagula met een sublieme pass. Ribarov met een sublieme pass. Pietrzak probeert naar een medespeler te passen. Barrios rent richting de bal. Barrios schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Bierwitz onderschept slim de pass. Bierwitz geeft een lange en hoge pass. Caridad probeert de bal met de borst te controleren. Marquini onderschept slim de pass. Marquini schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

23e minuut.
Ribarov geeft de bal voor. Barrios rent richting de bal. Topolski onderschept slim de pass. Bloch bereikt de bal nog maar net als eerste. Bloch haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Inworp. Bonicelli met een snelle inworp. Pietrzak bereikt de bal nog maar net als eerste. Brosch onderschept slim de pass. Brosch haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Mercedes passt de bal met de wreef. Pietrzak probeert naar een medespeler te passen. Parentin bereikt de bal nog maar net als eerste. Parentin geeft een lange en hoge pass. Bloch maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Ciubotariu met een sublieme pass. Bonicelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonicelli speelt de bal door. Brosch is nu in balbezit. Brosch draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

38e minuut.
Bonicelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Inworp. Bonicelli met de inworp. Brosch is nu in balbezit. Brosch schiet op doel. Mânzeanu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ManchesterUn 62%, Klucha Team 38%.
ManchesterUn - Klucha Team 1:2

51e minuut.
Nitecki geeft een lange en hoge pass. Bloch kopt de bal weg. Daar is Barrios, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Barrios draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ManchesterUn - Klucha Team 1:3

58e minuut.
Bloch rent richting de bal. Fagula met een sublieme pass. Barrios bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Bloch de bal. Bloch draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Fagula draait met de bal, schiet en ... Bierwitz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Parentin geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Ribarov kopt de bal weg. Nezirović kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Bierwitz rent richting de bal. Bloch verovert de bal door een tackle van achteren. Bloch haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ManchesterUn - Klucha Team 1:4

66e minuut.
Bloch bereikt de bal nog maar net als eerste. Bloch speelt de bal door. Ribarov is nu in balbezit. Ribarov geeft de bal voor. Barrios maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Klungelig pakt Niewiarowski de bal. Bloch rent richting de bal. Bloch passt de bal in één keer door. Ribarov geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Sevim de bal. Nezirović probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Barrios is nu in balbezit. Barrios schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ManchesterUn - Klucha Team 1:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ManchesterUn 69%, Klucha Team 31%.
ManchesterUn - Klucha Team 1:5