Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Klucha Team ManchesterUn
taktyka zwykła Tactiek NEW
54% Balbezit 46%
19% Spel op eigen helft 81%
32 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
57.5 gemiddelde waardering 41.5
formidabel Schieten matig
zeer goed Passen matig
zeer goed Verdedigen solide


2e minuut.
Ribarov rent richting de bal. Ribarov passt de bal in één keer door. Bloch bereikt de bal nog maar net als eerste. Bloch geeft een lange en hoge pass. Tasić krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Klucha Team - ManchesterUn 1:0

2e minuut.
Brosch bereikt de bal nog maar net als eerste. Tasić bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciubotariu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ciubotariu krijgt een gele kaart.

3e minuut.
Demeter geeft een lange en hoge pass. Daar is Ciubotariu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bloch probeert naar een medespeler te passen. Tasić bereikt de bal nog maar net als eerste. Tasić schiet op doel. Nezirović kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

6e minuut.
Ribarov passt de bal met de wreef. Parentin bereikt de bal nog maar net als eerste. Parentin geeft een lange en hoge pass. Daar is Borýsek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Borýsek haalt uit met een fantastische trap. Nezirović bokst de bal weg.

7e minuut.
Demeter kopt de bal weg. Pietrzak rent richting de bal. Pietrzak passt de bal in één keer door. Tasić bereikt de bal nog maar net als eerste. Tasić draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Ribarov met een snelle inworp. Bloch bereikt de bal nog maar net als eerste. Bloch probeert naar een medespeler te passen. Tasić is nu in balbezit. Tasić haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Ribarov zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Borýsek rent richting de bal. Borýsek passt de bal met de wreef. Tasić bereikt de bal nog maar net als eerste. Tasić schiet op doel. Nezirović verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Tasić is nu in balbezit. Tasić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Klucha Team - ManchesterUn 2:0

20e minuut.
Sevim kopt de bal weg. Bonicelli is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bloch. Bloch krijgt een gele kaart.

23e minuut.
Demeter rent richting de bal. Demeter passt de bal met de wreef. Parentin met een sublieme pass. Tasić bereikt de bal nog maar net als eerste. Tasić haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Klucha Team - ManchesterUn 3:0

27e minuut.
Bonicelli is nu in balbezit. Demeter onderschept slim de pass. Demeter passt de bal zonder na te denken. Bloch geeft de bal voor. Borýsek krijgt zijn hoofd ertegen. Nezirović verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Bierwitz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Mercedes rent richting de bal. Mercedes probeert naar een medespeler te passen. Niewiarowski rent richting de bal. Ribarov rent richting de bal. Ribarov geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Klungelig pakt Tasić de bal. Bierwitz rent richting de bal. Borýsek verovert de bal door een tackle van achteren. Tasić bereikt de bal nog maar net als eerste. Tasić schiet op doel. Nezirović bokst de bal weg. Borýsek bereikt de bal nog maar net als eerste. Borýsek draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Tasić is nu in balbezit. Topolski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Tasić is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Pietrzak zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Borýsek krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Parentin met een sublieme pass. Borýsek is nu in balbezit. Borýsek passt de bal met de wreef. Tasić bereikt de bal nog maar net als eerste. Tasić haalt uit met een fantastische trap. Nezirović probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Klucha Team 19%, ManchesterUn 81%.
Klucha Team - ManchesterUn 3:0

46e minuut.
Bierwitz geeft een lange en hoge pass. Borýsek rent richting de bal. Ciubotariu begaat een overtreding. Borýsek is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Pietrzak zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Nezirović probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

47e minuut.
Tasić bereikt de bal nog maar net als eerste. Sevim onderschept slim de pass. Bloch onderschept slim de pass. Tasić rent richting de bal. Tasić draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Bierwitz heeft problemen om de bal te vangen. Bloch bereikt de bal nog maar net als eerste. Bloch schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Tasić bereikt de bal nog maar net als eerste. Tasić schiet op doel. Nezirović werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Klucha Team - ManchesterUn 4:0

50e minuut.
Klungelig pakt Demeter de bal. Demeter passt de bal in één keer door. Bierwitz rent richting de bal. Tasić onderschept slim de pass. Tasić haalt uit met een fantastische trap. Nezirović probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

54e minuut.
Borýsek is nu in balbezit. Borýsek passt de bal met de wreef. Tasić rent richting de bal. Tasić haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Sevim de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

57e minuut.
Tatar passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Ribarov de bal. Ribarov met een sublieme pass. Tasić bereikt de bal nog maar net als eerste. Tasić schiet op doel. Paal!

65e minuut.
Topolski rent richting de bal. Tasić is nu in balbezit. Tasić draait met de bal, schiet en ... Sevim probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Klucha Team - ManchesterUn 5:0

68e minuut.
Niewiarowski onderschept slim de pass. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Ribarov neemt de hoekschop. Klungelig pakt Tasić de bal. Tasić draait met de bal, schiet en ... Nezirović kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Bloch is nu in balbezit. Bloch speelt de bal door. Tasić bereikt de bal nog maar net als eerste. Tasić haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Klucha Team - ManchesterUn 6:0

72e minuut.
Ribarov bereikt de bal nog maar net als eerste. Ribarov probeert naar een medespeler te passen. Borýsek bereikt de bal nog maar net als eerste. Borýsek haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Bierwitz de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Parentin bereikt de bal nog maar net als eerste. Parentin geeft de bal voor. Ribarov geeft een hoge lob. Tasić maakt een snoekduik en kopt de bal. Nezirović maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Klucha Team - ManchesterUn 7:0

77e minuut.
Nezirović probeert naar een medespeler te passen. Nitecki rent richting de bal. Nitecki geeft de bal voor. Tasić bereikt de bal nog maar net als eerste. Tasić draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Klucha Team 18%, ManchesterUn 82%.
Klucha Team - ManchesterUn 7:0