Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bandyci Szczecin Hooligans Goleniów ;D
4-1-3-2 Tactiek Defend
59% Balbezit 41%
24% Spel op eigen helft 76%
30 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
40.9 gemiddelde waardering 43.8
solide Schieten solide
goed Passen matig
redelijk Verdedigen zwak


4e minuut.
Obrejan passt de bal zonder na te denken. Ventura bereikt de bal nog maar net als eerste. Erak begaat een overtreding. Erak krijgt een gele kaart. Ventura is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Obrejan met een snel genomen vrije trap. Duvarcıoğlu kan de bal niet met de borst controleren. Duvarcıoğlu schiet op doel. Grzanka bokst de bal weg.

8e minuut.
Czobor passt de bal in één keer door. Erak rent richting de bal. Erak passt de bal zonder na te denken. Załęski bereikt de bal nog maar net als eerste. Załęski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Obrejan passt de bal met de wreef. Na een snelle pass probeert Câmpeanu de bal onder controle te krijgen. Pałasiewicz rent richting de bal. Załęski onderschept slim de pass. Załęski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Klungelig pakt Obrejan de bal. Dytłow bereikt de bal nog maar net als eerste. Dytłow met een sublieme pass. Załęski rent richting de bal. Załęski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Bandyci Szczecin - Hooligans Goleniów ;D 1:0

17e minuut.
Obrejan probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Dytłow is nu in balbezit. Erak probeert naar een medespeler te passen. Załęski rent richting de bal. Załęski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Olszański probeert naar een medespeler te passen. Erak rent richting de bal. Erak passt de bal met de wreef. Załęski rent richting de bal. Załęski draait met de bal, schiet en ... Ragaman kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

22e minuut.
Erak onderschept slim de pass. Erak geeft een lange en hoge pass. Załęski rent richting de bal. Załęski haalt uit met een fantastische trap. Ragaman maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bandyci Szczecin - Hooligans Goleniów ;D 2:0

25e minuut.
Zafertepe geeft een hoge lob. Henri probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Duvarcıoğlu is nu in balbezit. Duvarcıoğlu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bandyci Szczecin - Hooligans Goleniów ;D 2:1

26e minuut.
Henri geeft de bal voor. Czobor probeert naar een medespeler te passen. Erak is nu in balbezit. Załęski bereikt de bal nog maar net als eerste. Załęski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bandyci Szczecin - Hooligans Goleniów ;D 3:1

34e minuut.
Olszański is nu in balbezit. Olszański geeft de bal voor. Daar is Pałasiewicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Załęski is nu in balbezit. Załęski haalt uit met een fantastische trap. Paal!
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Erak passt de bal in één keer door. Olszański bereikt de bal nog maar net als eerste. Olszański geeft de bal voor. Daar is Załęski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Załęski schiet op doel. Ragaman bokst de bal weg. Czarnotta heeft problemen om de bal te vangen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bandyci Szczecin 25%, Hooligans Goleniów ;D 75%.
Bandyci Szczecin - Hooligans Goleniów ;D 3:1

51e minuut.
Henri probeert naar een medespeler te passen. Dytłow bereikt de bal nog maar net als eerste. Olszański probeert naar een medespeler te passen. Erak is nu in balbezit. Erak schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Olszański speelt de bal door. Załęski bereikt de bal nog maar net als eerste. Erak is nu in balbezit. Erak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Bandyci Szczecin - Hooligans Goleniów ;D 4:1

68e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Petelinek komt het veld opgelopen.

69e minuut.
Oliveti rent richting de bal. Oliveti passt de bal zonder na te denken. Olszański probeert naar een medespeler te passen. Petelinek is nu in balbezit. Petelinek haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Bandyci Szczecin - Hooligans Goleniów ;D 5:1

70e minuut.
Burns komt het veld opgelopen.

72e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Tammela komt het veld opgelopen.

74e minuut.
Erak bereikt de bal nog maar net als eerste. Erak geeft een lange en hoge pass. Daar is Załęski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Petelinek rent richting de bal. Petelinek draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Klungelig pakt Tammela de bal. Zafertepe rent richting de bal. Zafertepe passt de bal zonder na te denken. Tammela rent richting de bal. Tammela geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bandyci Szczecin 24%, Hooligans Goleniów ;D 76%.
Bandyci Szczecin - Hooligans Goleniów ;D 5:1