Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Hooligans Goleniów ;D Bandyci Szczecin
nowa442 Tactiek 343 moje
54% Balbezit 46%
33% Spel op eigen helft 67%
17 Doelpogingen 3
3 Overtredingen 5
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
3 Buitenspel 1
54.3 gemiddelde waardering 44.7
zeer goed Schieten goed
goed Passen solide
goed Verdedigen solide


15e minuut.
Czarnotta verovert de bal door een tackle van achteren. Czarnotta geeft de bal voor. Papajec rent richting de bal. Papajec schiet op doel. García werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hooligans Goleniów ;D - Bandyci Szczecin 1:0

19e minuut.
Pałasiewicz geeft een lange en hoge pass. Olszański probeert de bal met de borst te controleren. Gniadkowski probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Duvarcıoğlu de bal. Duvarcıoğlu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Załęski met een sublieme pass. Dytłow bereikt de bal nog maar net als eerste. Wieniawa tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Wieniawa krijgt een gele kaart.

26e minuut.
Zafertepe is nu in balbezit. Casanova bereikt de bal nog maar net als eerste. Zafertepe met een sublieme pass. Duvarcıoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Duvarcıoğlu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Henri probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Gniadkowski geeft een hoge lob. Baogang verovert de bal door een tackle van achteren. Duvarcıoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Duvarcıoğlu haalt uit met een fantastische trap. García bokst de bal weg. Paal!

36e minuut.
Gniadkowski probeert naar een medespeler te passen. Zafertepe is nu in balbezit. Met opzet legt Türk zijn tegenspeler op de grond. Türk is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

42e minuut.
Gniadkowski met de inworp. Casanova is nu in balbezit. Casanova passt de bal met de wreef. Zafertepe is nu in balbezit. Zafertepe haalt uit met een fantastische trap. García bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hooligans Goleniów ;D 38%, Bandyci Szczecin 62%.
Hooligans Goleniów ;D - Bandyci Szczecin 1:0

60e minuut.
Duvarcıoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Henri is nu in balbezit. Casanova met een sublieme pass. Zafertepe is nu in balbezit. Zafertepe passt de bal in één keer door. García probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Papajec is nu in balbezit. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Zafertepe neemt de hoekschop. Papajec maakt een snoekduik en kopt de bal. García probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

62e minuut.
Wieniawa bereikt de bal nog maar net als eerste. Wieniawa geeft een hoge lob. Zafertepe kopt de bal weg. Duvarcıoğlu rent richting de bal. Duvarcıoğlu schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

78e minuut.
Dytłow probeert de bal aan de voet te houden. Gniadkowski is nu in balbezit. Gniadkowski speelt de bal door. Papajec bereikt de bal nog maar net als eerste. Papajec draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

84e minuut.
Papajec controleert de bal met de borst. Oliveti bereikt de bal nog maar net als eerste. Oliveti geeft een lange en hoge pass. Papajec rent richting de bal. Papajec draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hooligans Goleniów ;D 28%, Bandyci Szczecin 72%.
Hooligans Goleniów ;D - Bandyci Szczecin 1:0