Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
fc zarzew 78 ManchesterUn
6b Tactiek NEW
54% Balbezit 46%
31% Spel op eigen helft 69%
23 Doelpogingen 3
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
57.9 gemiddelde waardering 41.7
zeer goed Schieten matig
zeer goed Passen redelijk
uitstekend Verdedigen goed


2e minuut.
Daar is Guirado, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Guirado met een sublieme pass. Yalamov heeft problemen om de bal te vangen. Yalamov schiet op doel. Nezirović werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
fc zarzew 78 - ManchesterUn 1:0

4e minuut.
Penadinho passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Yalamov de bal. Yalamov schiet op doel. Sevim probeert de bal aan de voet te houden. Nezirović probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
fc zarzew 78 - ManchesterUn 2:0

6e minuut.
Guirado rent richting de bal. Guirado passt de bal zonder na te denken. Sevim is nu in balbezit. Yalamov verovert de bal door een tackle van achteren. Yalamov draait met de bal, schiet en ... Nezirović probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

41e minuut.
Guirado onderschept slim de pass. Sevim rent richting de bal. Guirado onderschept slim de pass. Jakl rent richting de bal. Jakl haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Pamungkas met de inworp. Guirado rent richting de bal. Guirado passt de bal met de wreef. Jakl rent richting de bal. Jakl draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
fc zarzew 78 - ManchesterUn 3:0

44e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Penadinho met de inworp. Răscanu speelt de bal door. Jakl is nu in balbezit. Jakl draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc zarzew 78 37%, ManchesterUn 63%.
fc zarzew 78 - ManchesterUn 3:0

47e minuut.
Sevim rent richting de bal. Jakl verovert de bal door een tackle van achteren. Jakl speelt de bal door. Yalamov bereikt de bal nog maar net als eerste. Yalamov draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

49e minuut.
Sevim geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pamungkas zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Guirado rent richting de bal. Guirado geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Yalamov heeft problemen om de bal te vangen. Yalamov speelt de bal door. Bierwitz is nu in balbezit. Jakl verovert de bal door een tackle van achteren. Jakl draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Penadinho onderschept slim de pass. Penadinho geeft een lange en hoge pass. Sevim heeft problemen om de bal te vangen. Yalamov bereikt de bal nog maar net als eerste. Yalamov haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

65e minuut.
Penadinho geeft een hoge lob. Yalamov kopt de bal weg. Sevim heeft problemen om de bal te vangen. Jakl is nu in balbezit. Jakl schiet op doel. Nezirović verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

66e minuut.
Niewiarowski geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Penadinho met de inworp. Jakl bereikt de bal nog maar net als eerste. Jakl schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Yalamov is nu in balbezit. Yalamov draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Jakl passt de bal met de wreef. Yalamov rent richting de bal. Yalamov passt de bal zonder na te denken. Guirado rent richting de bal. Guirado schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Bonicelli probeert naar een medespeler te passen. Ciubotariu is nu in balbezit. Ciubotariu passt de bal zonder na te denken. Marquini is nu in balbezit. Marquini haalt uit met een fantastische trap. Kazimierowicz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

80e minuut.
Răscanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Răscanu passt de bal in één keer door. Daar is Niewiarowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jakl is nu in balbezit. Jakl geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Jakl heeft problemen om de bal te vangen. Doliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Guirado verovert de bal door een tackle van achteren. Guirado geeft een lange en hoge pass. Yalamov krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Nezirović met een harde bal richting middenveld. Penadinho met een sublieme pass. Ignaciuk probeert naar een medespeler te passen. Yalamov rent richting de bal. Yalamov draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Pamungkas onderschept slim de pass. Pamungkas geeft een lange en hoge pass. Bierwitz bereikt de bal nog maar net als eerste. Jakl verovert de bal door een tackle van achteren. Jakl draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

90e minuut.
Ignaciuk rent richting de bal. Ignaciuk passt de bal in één keer door. Niewiarowski heeft problemen om de bal te vangen. Jakl is nu in balbezit. Jakl haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc zarzew 78 26%, ManchesterUn 74%.
fc zarzew 78 - ManchesterUn 3:0