Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ManchesterUn fc zarzew 78
NEW Tactiek 6b
47% Balbezit 53%
68% Spel op eigen helft 32%
3 Doelpogingen 28
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
41.6 gemiddelde waardering 56.8
redelijk Schieten uitstekend
matig Passen uitstekend
goed Verdedigen zeer goed


2e minuut.
Ciubotariu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Guirado rent richting de bal. Guirado passt de bal in één keer door. Yalamov rent richting de bal. Yalamov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ManchesterUn - fc zarzew 78 0:1

2e minuut.
Brosch probeert naar een medespeler te passen. Marquini is nu in balbezit. Marquini haalt uit met een fantastische trap. Contreras kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

10e minuut.
Penadinho met een sublieme pass. Pamungkas bereikt de bal nog maar net als eerste. Pamungkas passt de bal zonder na te denken. Butrymski bereikt de bal nog maar net als eerste. Butrymski draait met de bal, schiet en ... Nezirović bokst de bal weg.

16e minuut.
Butrymski schiet op doel. Na een snelle pass probeert Topolski de bal onder controle te krijgen. Doliński kopt de bal weg. Pamungkas is nu in balbezit. Pamungkas schiet op doel. Nezirović probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

27e minuut.
Topolski bereikt de bal nog maar net als eerste. Pamungkas verovert de bal door een tackle van achteren. Pamungkas probeert naar een medespeler te passen. Yalamov bereikt de bal nog maar net als eerste. Yalamov haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
ManchesterUn - fc zarzew 78 0:2

35e minuut.
Bierwitz rent richting de bal. Guirado verovert de bal door een tackle van achteren. Guirado geeft een lange en hoge pass. Pamungkas geeft een lange en hoge pass. Yalamov springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ManchesterUn - fc zarzew 78 0:3

39e minuut.
Asta probeert naar een medespeler te passen. Niewiarowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Yalamov verovert de bal door een tackle van achteren. Yalamov geeft een lange en hoge pass. Butrymski springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ManchesterUn - fc zarzew 78 0:4

41e minuut.
Topolski rent richting de bal. Butrymski verovert de bal door een tackle van achteren. Butrymski passt de bal in één keer door. Yalamov is nu in balbezit. Yalamov draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ManchesterUn 71%, fc zarzew 78 29%.
ManchesterUn - fc zarzew 78 0:4

46e minuut.
Halid komt het veld opgelopen. Răscanu komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Bierwitz geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Penadinho met de inworp. Yalamov bereikt de bal nog maar net als eerste. Yalamov draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Yalamov rent richting de bal. Yalamov passt de bal zonder na te denken. Penadinho heeft problemen om de bal te vangen. Penadinho geeft de bal voor. Butrymski maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
ManchesterUn - fc zarzew 78 0:5

57e minuut.
Butrymski is nu in balbezit. Topolski rent richting de bal. Pamungkas onderschept slim de pass. Pamungkas geeft een lange en hoge pass. Yalamov springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Penadinho passt de bal in één keer door. Guirado bereikt de bal nog maar net als eerste. Guirado probeert naar een medespeler te passen. Yalamov is nu in balbezit. Yalamov haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Penadinho verovert de bal door een tackle van achteren. Penadinho speelt de bal door. Yalamov bereikt de bal nog maar net als eerste. Yalamov draait met de bal, schiet en ... Nezirović maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

69e minuut.
Inworp. Niewiarowski met een snelle inworp. Penadinho met een sublieme pass. Yalamov rent richting de bal. Yalamov draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Penadinho is nu in balbezit. Penadinho geeft de bal voor. Butrymski is nu in balbezit. Butrymski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ManchesterUn - fc zarzew 78 0:6

71e minuut.
Marczak komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Doliński passt de bal in één keer door. Topolski heeft problemen om de bal te vangen. Guirado bereikt de bal nog maar net als eerste. Guirado draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ManchesterUn - fc zarzew 78 0:7

77e minuut.
Daar is Yalamov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Niewiarowski rent richting de bal. Yalamov onderschept slim de pass. Yalamov schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

78e minuut.
Guirado is nu in balbezit. Guirado geeft de bal voor. Butrymski bereikt de bal nog maar net als eerste. Butrymski schiet op doel. Nezirović maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ManchesterUn - fc zarzew 78 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ManchesterUn 65%, fc zarzew 78 35%.
ManchesterUn - fc zarzew 78 0:8