Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sikawaspor Bandyci Szczecin
san miguel Tactiek 4-1-3-2
52% Balbezit 48%
59% Spel op eigen helft 41%
10 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
53.5 gemiddelde waardering 41.4
uitstekend Schieten goed
solide Passen goed
uitmuntend Verdedigen goed


2e minuut.
Giedris geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Czobor met de inworp. Załęski bereikt de bal nog maar net als eerste. Załęski draait met de bal, schiet en ... Janz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

12e minuut.
Inworp. Westhausen met de inworp. Daar is Wingert, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wingert haalt uit met een fantastische trap. Grzanka maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sikawaspor - Bandyci Szczecin 1:0

17e minuut.
Luciano is nu in balbezit. Luciano passt de bal met de wreef. Benčík bereikt de bal nog maar net als eerste. Wingert is nu in balbezit. Wingert draait met de bal, schiet en ... Grzanka verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

29e minuut.
Luciano rent richting de bal. Benčík rent richting de bal. Benčík passt de bal zonder na te denken. Wingert rent richting de bal. Wingert haalt uit met een fantastische trap. Grzanka bokst de bal weg.

33e minuut.
Czobor is nu in balbezit. Czobor passt de bal met de wreef. Mitrinović bereikt de bal nog maar net als eerste. Załęski onderschept slim de pass. Załęski draait met de bal, schiet en ... Paal!
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Czobor passt de bal zonder na te denken. Erak is nu in balbezit. Westhausen is nu in balbezit. Załęski onderschept slim de pass. Załęski schiet op doel. De bal raakt de paal.

43e minuut.
Henri geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Nehm zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Wingert rent richting de bal. Wingert haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sikawaspor 62%, Bandyci Szczecin 38%.
Sikawaspor - Bandyci Szczecin 1:0

47e minuut.
Wingert is nu in balbezit. Luciano is nu in balbezit. Henri onderschept slim de pass. Wingert rent richting de bal. Wingert haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

48e minuut.
Westhausen rent richting de bal. Westhausen geeft een hoge lob. Wingert bereikt de bal nog maar net als eerste. Wingert haalt uit met een fantastische trap. Grzanka werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Wingert met een sublieme pass. Nehm is nu in balbezit. Nehm met een sublieme pass. Luciano rent richting de bal. Luciano draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Mitrinović verovert de bal door een tackle van achteren. Szczupak verovert de bal door een tackle van achteren. Szczupak met een sublieme pass. Daar is Petelinek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Petelinek haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

55e minuut.
Baogang passt de bal in één keer door. Petelinek rent richting de bal. Giedris verovert de bal door een tackle van achteren. Giedris geeft de bal voor. Luciano bereikt de bal nog maar net als eerste. Grzanka kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Luciano is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Sikawaspor - Bandyci Szczecin 2:0

59e minuut.
Czobor bereikt de bal nog maar net als eerste. Czobor probeert naar een medespeler te passen. Giedris rent richting de bal. Załęski onderschept slim de pass. Załęski schiet op doel. Janz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

63e minuut.
Inworp. Burns komt het veld opgelopen.

65e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tammela komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Luciano is nu in balbezit. Luciano passt de bal met de wreef. Mitrinović met een sublieme pass. Wingert is nu in balbezit. Wingert schiet op doel. Grzanka kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Nehm is nu in balbezit. Nehm haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sikawaspor - Bandyci Szczecin 3:0

73e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dytłow komt het veld opgelopen.

85e minuut.
Benčík passt de bal zonder na te denken. Wingert bereikt de bal nog maar net als eerste. Wingert passt de bal zonder na te denken. Luciano bereikt de bal nog maar net als eerste. Luciano draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sikawaspor - Bandyci Szczecin 4:0

87e minuut.
Luciano passt de bal in één keer door. Carcache rent richting de bal. Met opzet legt Tammela zijn tegenspeler op de grond. Tammela krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sikawaspor 56%, Bandyci Szczecin 44%.
Sikawaspor - Bandyci Szczecin 4:0