Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bandyci Szczecin Sikawaspor
4-1-3-2 Tactiek san miguel
46% Balbezit 54%
49% Spel op eigen helft 51%
8 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 1
1 Buitenspel 2
44.5 gemiddelde waardering 54.7
goed Schieten zeer goed
solide Passen solide
goed Verdedigen uitmuntend


3e minuut.
Jacobi met een sublieme pass. Jilavu rent richting de bal. Załęski onderschept slim de pass. Czobor rent richting de bal. Czobor schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

8e minuut.
Carcache bereikt de bal nog maar net als eerste. Carcache geeft een hoge lob. Nehm kopt de bal weg. Luciano heeft problemen om de bal te vangen. Luciano schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

16e minuut.
Daar is Nehm, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nehm geeft een hoge lob. Daar is Türk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Luciano rent richting de bal. Luciano draait met de bal, schiet en ... García bokst de bal weg.

23e minuut.
Ventura geeft een hoge lob. Olszański bereikt de bal nog maar net als eerste. Olszański probeert naar een medespeler te passen. Petelinek rent richting de bal. Petelinek haalt uit met een fantastische trap. Janz bokst de bal weg.

34e minuut.
Carcache probeert naar een medespeler te passen. Wingert rent richting de bal. Wingert heeft problemen om de bal te vangen. Wingert draait met de bal, schiet en ... García werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bandyci Szczecin 55%, Sikawaspor 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Bandyci Szczecin - Sikawaspor 0:0

54e minuut.
Burns met een snelle inworp. Czobor rent richting de bal. Benčík begaat een overtreding. Benčík krijgt een gele kaart.

57e minuut.
Jacobi speelt de bal door. Olszański is nu in balbezit. Olszański passt de bal met de wreef. Załęski bereikt de bal nog maar net als eerste. Załęski haalt uit met een fantastische trap. Janz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

62e minuut.
Inworp. Welc komt het veld opgelopen.

69e minuut.
Inworp. Ventura met de inworp. Olszański met een sublieme pass. Petelinek bereikt de bal nog maar net als eerste. Petelinek haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Mitrinović rent richting de bal. Mitrinović speelt de bal door. Carcache is nu in balbezit. Wingert is nu in balbezit. Wingert draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Doeltrap. Kowal komt het veld opgelopen. Dytłow komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Ventura geeft een lange en hoge pass. Załęski kan de bal niet met de borst controleren. Benčík tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Benčík krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten. Załęski is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Oliveti zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Falzetti Giusti bereikt de bal nog maar net als eerste. Dytłow verovert de bal door een tackle van achteren. Dytłow schiet op doel. Janz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

78e minuut.
Załęski heeft problemen om de bal te vangen. Załęski passt de bal met de wreef. Dytłow rent richting de bal. Dytłow draait met de bal, schiet en ... Janz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Bandyci Szczecin - Sikawaspor 1:0

86e minuut.
Dytłow passt de bal zonder na te denken. Türk is nu in balbezit. Türk passt de bal zonder na te denken. Załęski rent richting de bal. Załęski draait met de bal, schiet en ... Janz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

89e minuut.
Załęski is nu in balbezit. Giedris met een sublieme pass. Dytłow rent richting de bal. Dytłow schiet op doel. Janz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bandyci Szczecin - Sikawaspor 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bandyci Szczecin 43%, Sikawaspor 57%.
Bandyci Szczecin - Sikawaspor 2:0