Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sikawaspor fc zarzew 78
san miguel Tactiek 6b
47% Balbezit 53%
58% Spel op eigen helft 42%
6 Doelpogingen 13
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
53.4 gemiddelde waardering 58.2
zeer goed Schieten solide
solide Passen zeer goed
uitmuntend Verdedigen uitstekend


4e minuut.
Guirado probeert naar een medespeler te passen. Ghica is nu in balbezit. Ghica passt de bal met de wreef. Daar is Jakl, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jakl schiet op doel. Janz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

11e minuut.
Guirado passt de bal in één keer door. Penadinho speelt de bal door. Jakl is nu in balbezit. Jakl draait met de bal, schiet en ... Falzetti Giusti probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Janz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

26e minuut.
Mariani probeert naar een medespeler te passen. Jakl rent richting de bal. Jakl passt de bal in één keer door. Ghica rent richting de bal. Ghica draait met de bal, schiet en ... Janz bokst de bal weg.

29e minuut.
Mitrinović is nu in balbezit. Răscanu verovert de bal door een tackle van achteren. Răscanu passt de bal met de wreef. Ghica is nu in balbezit. Ghica haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sikawaspor 64%, fc zarzew 78 36%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Sikawaspor - fc zarzew 78 0:0

47e minuut.
Penadinho bereikt de bal nog maar net als eerste. Fanella bereikt de bal nog maar net als eerste. Penadinho verovert de bal door een tackle van achteren. Penadinho geeft een hoge lob. Jakl maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Klungelig pakt Guirado de bal. Guirado speelt de bal door. Ghica bereikt de bal nog maar net als eerste. Ghica draait met de bal, schiet en ... Janz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sikawaspor - fc zarzew 78 0:1

57e minuut.
Jakl verovert de bal door een tackle van achteren. Jakl probeert naar een medespeler te passen. Fanella probeert naar een medespeler te passen. Ghica rent richting de bal. Ghica draait met de bal, schiet en ... Janz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

62e minuut.
Guirado passt de bal met de wreef. Penadinho probeert naar een medespeler te passen. Giedris bereikt de bal nog maar net als eerste. Jakl verovert de bal door een tackle van achteren. Jakl schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

67e minuut.
Daar is Benčík, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Benčík geeft de bal voor. Daar is Mariani, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Luciano verovert de bal door een tackle van achteren. Luciano draait met de bal, schiet en ... Kazimierowicz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

83e minuut.
Jakl heeft problemen om de bal te vangen. Jakl haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Giedris de bal onder controle te krijgen. Pamungkas bereikt de bal nog maar net als eerste. Pamungkas geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Falzetti Giusti probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Pamungkas is nu in balbezit. Carcache verovert de bal door een tackle van achteren. Carcache probeert naar een medespeler te passen. Ignaciuk geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

86e minuut.
Asta is nu in balbezit. Benčík verovert de bal door een tackle van achteren. Benčík met een sublieme pass. Luciano bereikt de bal nog maar net als eerste. Luciano draait met de bal, schiet en ... Kazimierowicz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Nehm is nu in balbezit. Nehm draait met de bal, schiet en ... Kazimierowicz bokst de bal weg.

88e minuut.
Luciano rent richting de bal. Swartenbroucks onderschept slim de pass. Wingert onderschept slim de pass. Wingert haalt uit met een fantastische trap. Kazimierowicz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Sikawaspor - fc zarzew 78 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sikawaspor 51%, fc zarzew 78 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Sikawaspor - fc zarzew 78 1:1