Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Knyszyn Zamek -GROM-
wyjebista Tactiek KFC
43% Balbezit 57%
73% Spel op eigen helft 27%
3 Doelpogingen 21
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
41 gemiddelde waardering 52.4
average Schieten solid
adequate Passen excellent
very good Verdedigen good


1e minuut.
Tschauner rent richting de bal. Tschauner passt de bal in één keer door. Vulpe is nu in balbezit. Vulpe geeft een lange en hoge pass. Walliser krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

3e minuut.
Lesz speelt de bal door. Walliser is nu in balbezit. Walliser draait met de bal, schiet en ... Udovičić probeert de bal aan de voet te houden. Garay geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Hanáček geeft een hoge lob. Radłowski rent richting de bal. Băsescu legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Băsescu krijgt een gele kaart. Radłowski is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Radłowski zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

8e minuut.
Daar is Liendo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Morote met de inworp. Vulpe geeft een hoge lob. Walliser maakt een snoekduik en kopt de bal. Jaime verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

16e minuut.
Garay geeft een lange en hoge pass. Lesz is nu in balbezit. Lanča legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Lanča krijgt een gele kaart. Lesz raakt geblesseerd tijdens het duel. Lesz neemt de penalty, wat een uithaal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC Knyszyn Zamek - -GROM- 0:1

21e minuut.
İlke passt de bal met de wreef. Hanáček heeft problemen om de bal te vangen. Hanáček speelt de bal door. Radłowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Radłowski draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

32e minuut.
Vulpe onderschept slim de pass. Vulpe probeert naar een medespeler te passen. Garay probeert naar een medespeler te passen. Walliser bereikt de bal nog maar net als eerste. Walliser draait met de bal, schiet en ... Jaime verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

35e minuut.
Lanča is nu in balbezit. Vulpe verovert de bal door een tackle van achteren. Vulpe met een sublieme pass. Lesz bereikt de bal nog maar net als eerste. Lesz draait met de bal, schiet en ... Jaime kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Sümerli heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Knyszyn Zamek - -GROM- 0:2

37e minuut.
Kriš speelt de bal door. Hanáček is nu in balbezit. Hanáček passt de bal met de wreef. Zębacki rent richting de bal. Zębacki schiet op doel. Orczyk verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

40e minuut.
Aboim is nu in balbezit. Aboim speelt de bal door. Lesz is nu in balbezit. Lesz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Knyszyn Zamek - -GROM- 0:3

44e minuut.
Vulpe speelt de bal door. Arghezi is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Lesz. Lesz krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Knyszyn Zamek 67%, -GROM- 33%.
FC Knyszyn Zamek - -GROM- 0:3

52e minuut.
Morote geeft de bal voor. Walliser kopt de bal weg. Udovičić is nu in balbezit. Lesz onderschept slim de pass. Lesz schiet op doel. Jaime bokst de bal weg.

56e minuut.
Klok met de inworp. Kriš met een sublieme pass. Lanča is nu in balbezit. Lesz verovert de bal door een tackle van achteren. Lesz schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Vulpe met de inworp. Hanáček met een sublieme pass. Vulpe rent richting de bal. Vulpe geeft de bal voor. Tschauner probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Jaime bokst de bal weg. Lesz bereikt de bal nog maar net als eerste. Lesz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Knyszyn Zamek - -GROM- 0:4

69e minuut.
Garay bereikt de bal nog maar net als eerste. Sümerli rent richting de bal. Sümerli passt de bal met de wreef. Walliser is nu in balbezit. Walliser draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

72e minuut.
Garay rent richting de bal. Sümerli bereikt de bal nog maar net als eerste. Garay verovert de bal door een tackle van achteren. Garay geeft een lange en hoge pass. Lesz springt en kopt de bal. Jaime kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

76e minuut.
Garay probeert naar een medespeler te passen. Udovičić rent richting de bal. Walliser verovert de bal door een tackle van achteren. Walliser schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC Knyszyn Zamek - -GROM- 0:5

78e minuut.
Klok speelt de bal door. Garay is nu in balbezit. Garay passt de bal met de wreef. Walliser bereikt de bal nog maar net als eerste. Walliser schiet op doel. Jaime probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Knyszyn Zamek - -GROM- 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Knyszyn Zamek 78%, -GROM- 22%.
FC Knyszyn Zamek - -GROM- 0:6