Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Klucha Team Sikawaspor
taktyka zwykła Tactiek san miguel
51% Balbezit 49%
27% Spel op eigen helft 73%
19 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
58.5 gemiddelde waardering 53.5
uitstekend Schieten zeer goed
zeer goed Passen solide
zeer goed Verdedigen wonderbaarlijk


7e minuut.
Carcache rent richting de bal. Fagula onderschept slim de pass. Barrios bereikt de bal nog maar net als eerste. Barrios draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Giedris de bal onder controle te krijgen. Janz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Tasić bereikt de bal nog maar net als eerste. Tasić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Klucha Team - Sikawaspor 1:0

10e minuut.
Nehm passt de bal zonder na te denken. Luciano is nu in balbezit. Nitecki verovert de bal door een tackle van achteren. Wingert onderschept slim de pass. Wingert draait met de bal, schiet en ... Mânzeanu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

11e minuut.
Tasić is nu in balbezit. Tasić passt de bal in één keer door. Barrios is nu in balbezit. Barrios haalt uit met een fantastische trap. Falzetti Giusti probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Klucha Team - Sikawaspor 2:0

12e minuut.
Fagula speelt de bal door. Barrios bereikt de bal nog maar net als eerste. Barrios passt de bal met de wreef. Daar is Tasić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tasić haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Caridad met de inworp. Ribarov is nu in balbezit. Fanella is nu in balbezit. Fanella geeft een hoge lob. Ribarov geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Barrios springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Klucha Team - Sikawaspor 3:0

25e minuut.
Wingert bereikt de bal nog maar net als eerste. Nitecki verovert de bal door een tackle van achteren. Nitecki probeert naar een medespeler te passen. Tasić bereikt de bal nog maar net als eerste. Tasić draait met de bal, schiet en ... Janz bokst de bal weg.

38e minuut.
Benčík passt de bal in één keer door. Wingert rent richting de bal. Luciano rent richting de bal. Wingert rent richting de bal. Wingert haalt uit met een fantastische trap. Mânzeanu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Klucha Team 27%, Sikawaspor 73%.
Klucha Team - Sikawaspor 3:0

46e minuut.
Nitecki raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Ignatiadis komt het veld opgelopen.

54e minuut.
Barrios raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Parentin komt het veld opgelopen.

56e minuut.
Parentin bereikt de bal nog maar net als eerste. Falzetti Giusti kopt de bal weg. Westhausen heeft problemen om de bal te vangen. Tasić bereikt de bal nog maar net als eerste. Tasić draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Fanella controleert de bal met de borst. Tasić rent richting de bal. Bloch bereikt de bal nog maar net als eerste. Bloch draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Klucha Team - Sikawaspor 4:0

58e minuut.
Mitrinović rent richting de bal. Tasić verovert de bal door een tackle van achteren. Tasić geeft een lange en hoge pass. Parentin is nu in balbezit. Parentin schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

61e minuut.
Parentin is nu in balbezit. Bloch is nu in balbezit. Parentin is nu in balbezit. Bloch rent richting de bal. Bloch schiet op doel. Janz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

68e minuut.
Tasić onderschept slim de pass. Bloch is nu in balbezit. Bloch passt de bal met de wreef. Parentin rent richting de bal. Parentin draait met de bal, schiet en ... Janz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Klucha Team - Sikawaspor 5:0

70e minuut.
Ribarov rent richting de bal. Ribarov passt de bal met de wreef. Tasić rent richting de bal. Tasić haalt uit met een fantastische trap. Janz maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

79e minuut.
Ribarov speelt de bal door. Parentin bereikt de bal nog maar net als eerste. Parentin passt de bal in één keer door. Tasić bereikt de bal nog maar net als eerste. Tasić schiet op doel. De bal raakt de paal.

81e minuut.
Bloch passt de bal in één keer door. Parentin heeft problemen om de bal te vangen. Bloch probeert naar een medespeler te passen. Daar is Tasić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tasić haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Klucha Team 28%, Sikawaspor 72%.
Klucha Team - Sikawaspor 5:0