Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sikawaspor Klucha Team
san miguel Tactiek taktyka zwykła
47% Balbezit 53%
69% Spel op eigen helft 31%
5 Doelpogingen 18
1 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 2
53.8 gemiddelde waardering 60.5
very good Schieten excellent
solid Passen solid
outstanding Verdedigen excellent


7e minuut.
Mitrinović verovert de bal door een tackle van achteren. Tasić rent richting de bal. Barrios bereikt de bal nog maar net als eerste. Barrios haalt uit met een fantastische trap. Giedris probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Benčík passt de bal zonder na te denken. Wingert bereikt de bal nog maar net als eerste. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Nehm geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Luciano springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Demeter passt de bal met de wreef. Parentin speelt de bal door. Barrios rent richting de bal. Barrios schiet op doel. Janz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sikawaspor - Klucha Team 0:1

21e minuut.
Giedris geeft een lange en hoge pass. Demeter kopt de bal weg. Nitecki heeft problemen om de bal te vangen. Luciano is nu in balbezit. Luciano draait met de bal, schiet en ... Mânzeanu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Wingert bereikt de bal nog maar net als eerste. Wingert haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Sikawaspor - Klucha Team 1:1

22e minuut.
Tasić probeert naar een medespeler te passen. Barrios bereikt de bal nog maar net als eerste. Fagula is nu in balbezit. Fagula geeft een lange en hoge pass. Tasić maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

29e minuut.
Fagula is nu in balbezit. Fagula met een sublieme pass. Barrios bereikt de bal nog maar net als eerste. Barrios draait met de bal, schiet en ... Falzetti Giusti probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sikawaspor - Klucha Team 1:2

31e minuut.
Bloch zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mitrinović speelt de bal door. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Bloch zal de hoekschop nemen. Tasić springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Fagula passt de bal met de wreef. Tasić is nu in balbezit. Giedris legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Giedris krijgt een gele kaart. Tasić is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Fagula kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
Sikawaspor - Klucha Team 1:3

37e minuut.
Nitecki geeft een hoge lob. Bloch bereikt de bal nog maar net als eerste. Bloch passt de bal in één keer door. Tasić is nu in balbezit. Tasić draait met de bal, schiet en ... Janz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sikawaspor - Klucha Team 1:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sikawaspor 65%, Klucha Team 35%.
Sikawaspor - Klucha Team 1:4

62e minuut.
Falzetti Giusti verovert de bal door een tackle van achteren. Falzetti Giusti passt de bal in één keer door. Fagula bereikt de bal nog maar net als eerste. Fagula geeft een lange en hoge pass. Barrios krijgt zijn hoofd ertegen. Janz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

63e minuut.
Tatar met een sublieme pass. Nitecki is nu in balbezit. Luciano bereikt de bal nog maar net als eerste. Wingert bereikt de bal nog maar net als eerste. Wingert haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Sikawaspor - Klucha Team 2:4

71e minuut.
Parentin probeert naar een medespeler te passen. Barrios rent richting de bal. Mitrinović onderschept slim de pass. Pietrzak verovert de bal door een tackle van achteren. Pietrzak schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Tasić bereikt de bal nog maar net als eerste. Tasić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sikawaspor - Klucha Team 2:5

78e minuut.
Nitecki geeft de bal voor. Fagula bereikt de bal nog maar net als eerste. Fagula probeert naar een medespeler te passen. Parentin is nu in balbezit. Parentin geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat.

82e minuut.
Demeter speelt de bal door. Parentin speelt de bal door. Barrios bereikt de bal nog maar net als eerste. Barrios haalt uit met een fantastische trap. Paal!

90e minuut.
Fagula met een sublieme pass. Giedris is nu in balbezit. Tasić onderschept slim de pass. Tasić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sikawaspor - Klucha Team 2:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sikawaspor 72%, Klucha Team 28%.
Sikawaspor - Klucha Team 2:6