Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
fc zarzew 78 Hooligans Goleniów ;D
6b Tactiek Defend
61% Balbezit 39%
34% Spel op eigen helft 66%
28 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
59.9 gemiddelde waardering 51.4
excellent Schieten very good
excellent Passen adequate
excellent Verdedigen adequate


1e minuut.
Ghica bereikt de bal nog maar net als eerste. Penadinho is nu in balbezit. Penadinho geeft een hoge lob. Daar is Pamungkas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pamungkas draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Ghica geeft de bal voor. Papajec kopt de bal weg. Zafertepe rent richting de bal. Guirado onderschept slim de pass. Guirado schiet op doel. Paal!
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Gniadkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Ghica begaat een overtreding. Gniadkowski raakt geblesseerd tijdens het duel. Gniadkowski met een snel genomen vrije trap. Wieniawa probeert de bal met de borst te controleren. Răscanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Wieniawa verovert de bal door een tackle van achteren. Wieniawa draait met de bal, schiet en ... Kazimierowicz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

9e minuut.
Swartenbroucks passt de bal zonder na te denken. Pamungkas probeert naar een medespeler te passen. Daar is Maślona, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Maślona geeft een lange en hoge pass. Ghica krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
fc zarzew 78 - Hooligans Goleniów ;D 1:0

11e minuut.
Ghica speelt de bal door. Penadinho rent richting de bal. Penadinho speelt de bal door. Maślona bereikt de bal nog maar net als eerste. Maślona haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Pamungkas bereikt de bal nog maar net als eerste. Pamungkas geeft een hoge lob. Ghica is nu in balbezit. Ghica draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
fc zarzew 78 - Hooligans Goleniów ;D 2:0

21e minuut.
Penadinho passt de bal in één keer door. Czarnotta rent richting de bal. Ghica verovert de bal door een tackle van achteren. Ghica draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
fc zarzew 78 - Hooligans Goleniów ;D 3:0

24e minuut.
Maślona rent richting de bal. Guirado speelt de bal door. Penadinho met een sublieme pass. Ghica is nu in balbezit. Ghica schiet op doel. Kafel probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

27e minuut.
Asta geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Zafertepe zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Wieniawa bereikt de bal nog maar net als eerste. Wieniawa draait met de bal, schiet en ... Kazimierowicz bokst de bal weg.

33e minuut.
Guirado speelt de bal door. Klungelig pakt Pamungkas de bal. Pamungkas met een sublieme pass. Maślona rent richting de bal. Maślona schiet op doel. De bal raakt de paal.

35e minuut.
Klungelig pakt Ignaciuk de bal. Ignaciuk speelt de bal door. Pamungkas rent richting de bal. Pamungkas geeft een lange en hoge pass. Ghica maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Gniadkowski probeert naar een medespeler te passen. Wieniawa bereikt de bal nog maar net als eerste. Ignaciuk is nu in balbezit. Wieniawa onderschept slim de pass. Wieniawa schiet op doel. Kazimierowicz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

39e minuut.
Mariani passt de bal zonder na te denken. Penadinho is nu in balbezit. Penadinho passt de bal zonder na te denken. Maślona rent richting de bal. Maślona haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc zarzew 78 44%, Hooligans Goleniów ;D 56%.
fc zarzew 78 - Hooligans Goleniów ;D 3:0

46e minuut.
Jakl komt het veld opgelopen. Halid komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Penadinho bereikt de bal nog maar net als eerste. Penadinho geeft een lange en hoge pass. Ghica is nu in balbezit. Ghica schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
fc zarzew 78 - Hooligans Goleniów ;D 4:0

51e minuut.
Pamungkas passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Maślona de bal. Maślona passt de bal zonder na te denken. Ghica is nu in balbezit. Ghica draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Halid geeft een lange en hoge pass. Czarnotta kan de bal niet met de borst controleren. Ghica is nu in balbezit. Ghica schiet op doel. Kafel werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
fc zarzew 78 - Hooligans Goleniów ;D 5:0

61e minuut.
Czarnotta onderschept slim de pass. Czarnotta met een sublieme pass. Daar is Câmpeanu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ghica rent richting de bal. Ghica draait met de bal, schiet en ... Kafel bokst de bal weg.

64e minuut.
Papajec bereikt de bal nog maar net als eerste. Maślona verovert de bal door een tackle van achteren. Maślona passt de bal met de wreef. Ghica is nu in balbezit. Ghica haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Pamungkas heeft problemen om de bal te vangen. Pamungkas met een sublieme pass. Maślona rent richting de bal. Guirado bereikt de bal nog maar net als eerste. Guirado draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Guirado speelt de bal door. Daar is Penadinho, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Penadinho geeft de bal voor. Maślona rent richting de bal. Maślona draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
fc zarzew 78 - Hooligans Goleniów ;D 6:0

75e minuut.
Czarnotta onderschept slim de pass. Czarnotta geeft een lange en hoge pass. Mariani rent richting de bal. Pamungkas bereikt de bal nog maar net als eerste. Pamungkas geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

79e minuut.
Guirado passt de bal in één keer door. Penadinho bereikt de bal nog maar net als eerste. Penadinho passt de bal met de wreef. Ghica rent richting de bal. Ghica schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

81e minuut.
Asta kopt de bal weg. Klungelig pakt Penadinho de bal. Câmpeanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Penadinho onderschept slim de pass. Penadinho geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Penadinho neemt de hoekschop. Guirado kopt de bal weg. Bonnier bereikt de bal nog maar net als eerste. Maślona onderschept slim de pass. Maślona haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Klungelig pakt Swartenbroucks de bal. Halid bereikt de bal nog maar net als eerste. Halid passt de bal zonder na te denken. Pamungkas geeft de bal voor. Ghica krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Klungelig pakt Penadinho de bal. Penadinho probeert naar een medespeler te passen. Pałasiewicz rent richting de bal. Ghica verovert de bal door een tackle van achteren. Ghica schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

90e minuut.
Guirado onderschept slim de pass. Guirado passt de bal in één keer door. Pamungkas speelt de bal door. Maślona rent richting de bal. Maślona draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc zarzew 78 23%, Hooligans Goleniów ;D 77%.
fc zarzew 78 - Hooligans Goleniów ;D 6:0